FOTO / Câte kilograme are Ruby. Nici ei nu i-a venit să creadă!

02.11.2021, 10:22
FOTO / Câte kilograme are Ruby. Nici ei nu i-a venit să creadă!
FOTO / Câte kilograme are Ruby. Nici ei nu i-a venit să creadă!

Cântăreața Ruby, în vârstă de 32 de ani, le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare câte kilograme are. Artista s-a urcat pe cântar și a râmas și ea surprinsă de greutatea pe care o are.  După ce a văzut cât arată cântarul, Ruby le-a mărturisit fanilor săi că își dorește să se mai îngrașe.

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton.

Pe conturile sale de socalizare, Ruby esrew foarte activă și ține permanent legătura cu fani ei, pe care îi încântă cu ipostazele senzuale în care apare.

Câte kilograme are Ruby. ”Am văzut 40 de kg… 41 jumătate”

De data aceasta, Ruby le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online câte kilograme are. Cntăreața a fost uimită când a văzut ce greutate are, mărturisind că își dorește să se mai îngrașe.

„Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!”, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar, notează spynews.ro.

Ruby se iubește cu Robert

 

 

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Ruby a declarat că ea și iubitul ei, Robert, nu se grăbesc să-și unească destinele, cel puțin deocamdată. Artista a afirmat că atât ea, cât și iubitul ei sunt concentrați pe carieră în prezent. ”Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a declarat Ruby.

citește și...