FOTO / Câte kilograme are Bianca Rus. ”Am zis stai, că e o problemă, ceva nu e în regulă, am slăbit brusc”

05.12.2021, 10:31
FOTO / Câte kilograme are Bianca Rus. ”Am zis stai, că e o problemă, ceva nu e în regulă, am slăbit brusc”
FOTO / Câte kilograme are Bianca Rus. ”Am zis stai, că e o problemă, ceva nu e în regulă, am slăbit brusc”

Bianca Rus, în vârstă de 33 de ani, a slăbit 70 kg în urma operației de micșorare a stomacului prin care a trecut în anul 2018. Aceasta a explicat, la o emisiune de televiziune, câte kilograme a ajuns să cântărească în prezent. Aceasta a explicat și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat după ce a slăbit. ”Am zis stai, că e o problemă, ceva nu e în regulă, am slăbit brusc”, a spus ea.

Bianca Rus are acum o siluetă de invidiat. Însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate.

La o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Bianca Rus a dezvăluit că în prezent are în jur de 50 de kilograme și a explicat prin ce a trecut pentru că a slăbit prea mult.

Câte kilograme are Bianca Rus. ”Am umblat puțin la meniu, mănânc mai sănătos și ce trebuie”

”Am întâmpinat greutăți și am sărit mesele. Am uitat să mănânc, mai precis. Având evenimente, având tot felul de plecări din țară și am neglijat mâncatul. Mi-a scăzut hemoglobina la 7, doctorul m-a speriat puțin, mi-a zis că trebuie transfuzie de sânge. Sunt sub supraveghere, dar m-a pus pe picioare, pentru o perioadă scurtă. După care voi relua perfuziile. O perfuzie cu toate vitaminele, un boost de vitamine. Am umblat puțin la meniu, mănânc mai sănătos și ce trebuie”, a detaliat Bianca Rus, potrivit spynews.ro.

”Am avut 120 de kilograme… și acum am 50 și ceva de kilograme. Și, am zis stai, că e o problemă, ceva nu e în regulă, am slăbit brusc. Și, atunci mi-am dat seama că am această problemă! Am făcut un set de analize complex , nu numai la stomac. Din cap până în picioare. Și-a ieșit într-adevăr o anemie severă și hemoglobina care m-a dat pe spate, am luat și tratament cu fier și perfuzii, perfuzii cu fier”, a completat aceasta.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio. ”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Bianca Rus trăiește o nouă poveste de dragoste. Bianca Rus a fost prezentă alături de noul iubit la botezul mezinei Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf. Acesta a dat amănunte despre partenerul ei: ”Da, suntem frumoși împreună. Referitor la băiat, este un prieten de-al lui Zuluf, e fost fotbalist, nu cred că îl cunoașteți că nici el nu vă cunoaște pe voi. E un tip super, dacă nu era super nu stăteam la discuții. Ne știm de foarte mult timp”.

citește și...