Bianca Rus are un nou iubit. ”Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață”

23.06.2021, 16:35
Bianca Rus are un nou iubit. ”Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață”
Bianca Rus are un nou iubit. ”Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață”

Bianca Rus trăiește o nouă poveste de dragoste. Aceasta a apărut recent, într-o fotografie pe care a postat-o în mediul online, într-o ipostază tandră alături de un bărbat. La o emisiune de televiziune, Bianca Rus a făcut declarații despre noul său partener, afirmând că îl cunoaște pe acesta de foarte mult timp.

Despre bărbatul cu caere apare în fotografie postată pe contul ei de socializare a făcut Bianca Rus declarații la postul de televiziune Antena Stars. „Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook. Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag… Lui îi permit să pună mâna pe mine așa. Nu pot să-ți momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată. E prima poză oarecum cu primul bărbat pe care-l afișez pe Facebook-ul meu și-l las să pună mâna pe mine. Da (n.r. – îl iubesc mai mult decât pe fostul). Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii. Am schimbat câteva vorbe. Inima mea este toată a lui. Reciproc e sentimentul între noi”, a spus Bianca Rus, potrivit spynews.ro.

”Nu îmi e frică să mă mai căsătoresc. Dacă m-ar cere, aș spune da”, a completat aceasta.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Ce spune Bianca Rus despre copii

Bianca Rus a vorbit recent despre eventualitatea de a deveni mămică. Deși își dorește un copil, vedeta este concentrată în prezent pe cariera profesională. ”Mi-ar plăcea să fie și tatăl bebelușului, după care să fie și bebelușul. Părinții mei chiar își doresc să aibă un nepoțel. Poate peste un an, doi, trei, o să apară și nepoțelul”, a declarat fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

”Mai bucurați-vă de mine așa cum sunt! Nu știu dacă sunt pregătită sau nu! Nu știu dacă m-aș vedea mămică, nu știu de cât de bună aș fi ca mamă! Nu știu să schimb scutece. De mică visam că o să fiu mamă, dar nu știu. Îmi doresc, dar nici nu pot să-mi imaginez acum”, a adăugat ea.

citește și...