FOTO / Câte kilograme are Anda Adam în prezent. Artista mai vrea să slăbească

15.06.2020, 13:17
FOTO / Câte kilograme are Anda Adam în prezent. Artista mai vrea să slăbească
Câte kilograme are Anda Adam în prezent. Artista mai vrea să slăbească

Cântăreața Anda Adam a dezvăluit câte kilograme are. Vedeta a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu.

Anda Adam este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, pe care nu ezită să și le afișeze în lenjerie intimă sau în costume de baie și ținute sumare.

Artista a decis să mai slăbe3ască și deja a reușit să mai scadă în greutate.

Dacă în urmă cu câteva luni avea puțin peste 60 de kilograme, acum cântăreața are 56 de kilograme, reușind să ajungă la greutatea din liceu, notează click.ro.

Artista vrea să mai dea jos trei kilograme.

“Vreau să mai slăbesc trei kilograme, atât. Mă simt foarte bine acum. De data asta nu am făcut eforturi prea mari, ci fac sport, alimentație sănătoasă, însă beau 3-4 cești pe zi cu ceai pe bază de fructe și plante”, a declarat Anda Adam pentru sursa mai sus-menționată.

Și-a aniversat ziua de naștere în izolare

În data de 27 aprilie 2020,  Anda Adam a împlinit 40 de ani și-ar fi dorit să facă petrecere de ziua sa de naștere, însă din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat țara noastră și a măsurilor de restricție impuse de autorități, acest lucru nu a mai fost posibil.

”Este primul an în care îmi propusesem să fac o mică petrecere. Nu m-am serbat în niciun an, pentru că de obicei această zi m-a prins pe scenă, la concerte. Și anul acesta am zis că fac petrecere, la un restaurant, să îmi invit câțiva prieteni. Nu mai am cum”, a povestit vedeta la vremea respectivă la o emisiune de televiziune.

E mama unei fetițe

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În ceea ce privește viața personală, vedeta a avut o relație de lungă durată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav. Din anul 205, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

citește și...