FOTO / Câte intervenții estetice are Giulia Anghelescu. ”Mi le-am asumat”

25.04.2021, 09:55
FOTO / Câte intervenții estetice are Giulia Anghelescu. ”Mi le-am asumat”
FOTO / Câte intervenții estetice are Giulia Anghelescu. ”Mi le-am asumat”

Cântăreața Giulia Anghelescu a vorbit despre intervențiile estetice în cadrul unui interviu.

Giulia Anghelescu a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit deschis despre operațiile estetice. Întrebată cum își întreține imaginea și la ce proceduri a recurs, acrtista a explicat: ”Sunt extrem de cameleonică, îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Nu prea mi-au mai rămas multe de făcut! Am făcut o rinoplastie – pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie – şi o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani”.

Cântăreața este foarte mulțumită de felul în care arată în prezent: ”Da, sunt foarte fericită! Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Sincer îţi spun, acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional, oricum vrei s-o dai!”.


Giulia Anghelescu, dezvăluiri din mariajul cu Vlad Huidu

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a anului trecut opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

În cadrul aceluiași interviu, Giulia Anghelescu a mărturisit că în perioada de pandemie relația dintre ea și partenerul de viață a devenit și mai bună decât era înainte. ”Până în martie anul trecut, când am intrat în izolare, avuseserăm discuţii în contradictoriu despre cât de mult eram eu plecată de acasă sau cât de mult munceam amândoi. Chiar vorbeam cu Vlad în prima săptămână de izolare, în 2020, că, dacă ne-am contrazis atât până atunci, cât de rău o să ne fie oare în izolare?! Contrar aşteptărilor noastre, cu toate că am stat 24 din 24 de ore împreună, ne-am apropiat foarte mult, ne-am cunoscut mai bine. Suntem nişte fericiţi! Nu ne-am mai certat de un an de zile!”, a spus vedeta.

Artista și-a amintit și de perioada în care a fost despărțită un an și jumătate de soțul ei: ”A fost o perioadă foarte grea pentru amândoi, dar, cât am stat despărţiţi, niciunul dintre noi nu şi-a pierdut speranţa că ne vom împăca. Vorbeam unul cu altul şi, când ne-am regăsit, ne-am preţuit mai mult unul pe altul. Aveam încredere în sentimentele noastre şi că ne puteam împărtăşi absolut orice”.

”Acum ne iubim mult mai mult decât ne iubeam în primele luni de relaţie. Am ajuns să fim punctul de sprijin al celuilalt în viaţa asta. Ştiu că Vlad îmi oferă siguranţă, mă poate ajuta să depăşesc orice în viaţă şi la fel sunt şi eu pentru el. Plus că suntem cei mai buni prieteni! Ne oferim unul altuia îndeajuns de multă încredere, dar şi intimitate, atunci când avem nevoie. Am ajuns la o maturitate care ne permite să ştim că ce am construit în toţi aceşti ani va dăinui o viaţă”, a încheiat Giulia Anghelescu.

 

citește și...