FOTO / Cât s-a îngrășat Cristina Șișcanu în vacanță. ”Restrâng porțiile”

14.08.2021, 10:18
FOTO / Cât s-a îngrășat Cristina Șișcanu în vacanță. ”Restrâng porțiile”
FOTO / Cât s-a îngrășat Cristina Șișcanu în vacanță. ”Restrâng porțiile”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 36 de ani, le-a făcut mărturisiri celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Paertenera de viață a prezenrtatorului de televiziune Mădălin Ionescu a dezvăluit câte kilograme a luat în greutate pe durata vacanței prelungite pe care a petrecut-o în străinătate. Cristina Șișcanu s-a îngrășat foarte puțin.

Cristina Șișcanu a fost în vacanță de o lună împreună cu partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu.

Vedeta le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare cât a luat în greutate în această perioadă.

Cât s-a îngrășat Cristina Șișcanu în vacanță. ”Din septembrie mă apuc serios de treabă”

Cristina Șișcanu a mărturisit că în vacanță a luat în greutate 1,9 kilograme într-o lună.

”Da, în vacanță am mâncat și cartofi prăjiți. Să nu credeți că toată mâncarea din poză este doar pentru mine! ? În Franța mi-a plăcut creme brulee-ul, în Italia am mâncat aproape zilnic la prânz pasta con vongole, iar în Grecia ador calamarii la grătar. Rezultatul: +1,9 kg într-o lună ?. That’s it! În perioada care a mai rămas din august, restrâng porțiile și din septembrie mă apuc serios de treabă. Întotdeauna există soluții: chiar se poate să te bucuri de vacanță fără restricții alimentare, iar apoi să intri la un regim mai ordonat. Și tot așa! Aceasta este formula care funcționează în cazul meu. Important este să nu pui foarte multe kilograme în vacanță ( depinde și cât durează vacanța ?) căci apoi ai de tras ??‍♀️”, a scris Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu este măritată cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011. La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...