FOTO. Cât de mult a slăbit Andreea Mantea: “Am intrat în blugii mărimea S”

04.03.2022, 22:29

La începutul anului, Andreea Mantea dezvăluia că s-a îngrășat 14 kilograme într-un an. Toată lumea o acuza că este însărcinată, însă bruneta a dezmințit zvonurile. Recent, vedeta a postat o fotografie și afirmă că a ajuns la mărimea S. ”Am intrat în blugi mărimea S. Stau să pocnească, dar am reușit”, spune aceasta.

Andreea Mantea,  în vârstă de 35 de ani, a fost foarte deranjată în urma apariției  zvonurilor potrivit cărora ar fi însărcinată. Imediat, vedeta a promis că va slăbi și va adopta un stil de viață sănătos. Ultima fotografie postată de aceasta arată că a reușit să se țină de promisiune.

Andreea a postat o fotografie pe Instagram, mărturisind că a reușit să ajungă la mărimea S, chiar dacă pantalonii pocnesc.

Cât de mult a slăbit Andreea Mantea

”Am intrat în blugi mărimea S. Stau să pocnească, dar am reușit”, scria vedeta

Bruneta spunea, la începutul anului, că vrea să ajungă la 52 kg. Prezentatoarea TV mărturisea că  a început să țină dietă și că a rrenuntat la zahăr și pâine.

Ce dietă urma at vedeta

„Rezoluție, dorința sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani…și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate.

Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni. Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/a. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat in greutate sau diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a transmis prezentatoarea de la Kanal D.

Bruneta este alergică la multe alimente

Vedeta explica că este alergică la foarte multe alimente și în mare parte nu poate mânca nimic. Andreea a menționat că are o boală autoimună despre care nu vrea să vorbească. Aceasta este alergică la ceapă, cirește, pește și fructe de mare.

 

 

citește și...