Câte kilograme are Andreea Mantea. Cât și-a propus să slăbească! FOTO

11.01.2022, 16:22
Câte kilograme are Andreea Mantea. Cât și-a propus să slăbească! FOTO
Câte kilograme are Andreea Mantea. Cât și-a propus să slăbească

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a decis să scape de kilogramele nedorite. Vedeta le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online câte kilograme are în prezent. De asemenea, bruneta a explicat și câte kilograe și-a propus să slăbească pentru a ajunge la silueta dorită.

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme, însă și-a propus, la începutul acestui an, să scape de kilogramele nedorite și să ajungă la silueta de altădată.

Pe contul ei de Instagram, vedeta a publicat o fotografie în care apare la sala de sport. Imaginea este însoțită de un mesaj motivațional.

Câte kilograme are Andreea Mantea. ”Vreau să ajung înapoi la 52 de klograme”

”Rezolutie, dorinta sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg si varsta la care metabolismul meu nu mai functioneaza la fel ca acum cativa ani… si vreau sa ajung inapoi la 52 kg. Mai mult decat atat, as vrea sa incerc sa ma mentin la acea greutate. Voi renunta la tot ce imi face rau si voi urma un stil de viata sanatos!”, a mărturisit Andreea Mantea în mediul online.

”Va fi greu pentru ca sunt pofticioasa dar daca voi face suficienta miscare, voi putea sa mai si trisez o data la 2 saptamani. Dar sa stiti ca nu iei in greutate doar daca mananci pana uiti sau esti comod/a. Stresul, agitatia sau anumite probleme care te consuma prea mult, duc la acest luat in greutate sau diverse probleme de sanatate. Acum 2 zile mi-am facut o promisiune si sper sa reusesc! Tineti-mi pumnii! ???”, a adăugat bruneta.

Cu ce problemă se confruntă Andreea Mantea

De curând, Andreea Mantea a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, unde a vorbit despre o problemă de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani. Se pare că prezentatoarea a dobândit o boală autoimună după nașterea fiului ei, David. Afecțiunea ar fi apărut din cauza unor alergii. Vedeta a explicat ce simptome are. Aceasta a explicat că atunci când se confruntă cu o situație stresantă tinde să umfle ca și cum ar fi luat în greutate.

”Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L”, a explicat Andreea Mantea.

”Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a mai spus prezentatoarea TV.

citește și...