FOTO / Cântăreața Jo, fără sutien pe plajă. Cea mai incendiară ipostază în care a apărut artista

01.02.2022, 10:31
FOTO / Cântăreața Jo, fără sutien pe plajă. Cea mai incendiară ipostază în care a apărut artista
FOTO / Cântăreața Jo, fără sutien pe plajă. Cea mai incendiară ipostază în care a apărut artista

Cântăreața Jo, pe numele său real Ioana Anuța, a făcut senzație pe rețelele de socializare cu o fotografie din vacanța petrecută într-o destinație exotică. Artista, în vârstă de 27 de ani, s-a lăsat fotografiată fără sutien, la plajă. Aceasta a avut grijă să nu are mai mult decât și-ar fi dorit, acoperindu-și sânii cu două nuc de cocos.

Cântăreața Jo este una dintre cele mai sexy apariții de pe scena muzicală din țara noastră.

Posesoarea unui trup cu forme mai mult decât voluptoase, artista atrage imediat atenția cu fizicul său impresionant.

Cântăreața Jo, fără sutien pe plajă. Internauții au reacționat instant

Jo se află în vacanță în Zanzibar. Artista a dat publicității, în mediul online, o fotografie în care apare mai initantă ca niciodată. Acesta s-a fotografiat fără sutien la plajă, însă a avut grjă să își acopere bustul cu două nuci de cocos, pentru a nu lăsa la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Imaginea a făcut senzație în rândul internauților: ”Ce bombe ai!”, ”Perfect”, ”Ce sâni frumoși ai!”, ”Frumoase, naturale și gustoase”, ”Tot pachetul incredibil”, ”Frumos”, ”Lasă mâinile jos….”.

Cine este Jo. S-a făcut remarcată la ”X Factor”

Jo s-a născut în Slatina, pe 29 august 1994. Începuturile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X Plod, la vremea aceea singură trupă de rock formată din copii. Timp de aproximativ trei ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participând la numeroase concursuri muzicale. De la 13 ani a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare.  În anul 2009, participa în Finală Eurovision Junior România cu piesă “Girls don’t cry” și este reprezentanta României la celebrul concurs.

Anul 2012 vine cu participarea în cadrul concursului ”X Factor”, unde  se clasează pe locul al doilea în finală concursului. După experiență ”X Factor”, Ioana Anuța devine Jo.

Anul 2015 vine cu primul single solo lansat de tânăra artistă și primul mare succes din carieră ei – piesa “Soapte”. După câteva luni, Jo colaborează cu Randi și lansează single-ul și videoclipul “Până vară viitoare”. Single-ul cucerește topurile muzicale și depășește în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

citește și...