FOTO / Brigitte Pastramă s-a pozat la sala de sport. Internauții au reacționat: ”Photoshop”

26.01.2021, 09:16
FOTO / Brigitte Pastramă s-a pozat la sala de sport. Internauții au reacționat: ”Photoshop”
FOTO / Brigitte Pastramă s-a pozat la sala de sport. Internauții au reacționat: ”Photoshopată din cap până-n picioare”

Brigitte Pastramă s-a fotografiat la sala de sport. Internauții au reacționat imediat.

Brigitte Pastramă s-a fotografiat la sala de sport, îmbrăcată într-o ținută mulată, care i-a scos în evidență formele, în special posteriorul extrem de bombat. Internauții au rteacționat imediat, unii complimentând-o, alții criticând-o pentru felul în care arată.

”Arăți trăznet”, ”Arăți senzațional”, ”Photoshop, se vede la față… Din păcate ai dat o grămadă de bani pe operații și nu ți-a ieșit nimic bun”, ”Arătai bine, mai ales la față. Scoateți implanturile alea din fund”, ”Sigur ești tu în poză?”, ”Photoshop”, i-au transmis lui Brigitte Pastramă cei care o urmăresc în mediul online.

Operațiile estetice ale lui Brigitte Pastramă

Așa arată Brigitte Pastramă în prezent
Brigitte Pastramă, cu ani în urmă
Brigitte Pastramă, cu ani în urmă

 

Soția lui Florin Pastramă a explicat, în urmă cu ceva timp, în amănut, ce operații estetice are. Pe contul său de socializare, vedeta a spus și cât a plătit pentru fiecare intervenție estetică la care a recurs de-a lungul anilor. Cea mai scumpă operație a fost una din 2013 și a costat 10.000 de euro.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba:  Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€). Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Vedeta a continuat:”Mai am un implant de sprâncene pentru care am optatat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500€). În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând??‍♀️ Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”.

citește și...