FOTO / Bianca Drăgușanu s-a pozat în așternuturi. Ipostaza care i-a dat gata pe fani

21.11.2020, 10:42
FOTO / Bianca Drăgușanu s-a pozat în așternuturi. Ipostaza care i-a dat gata pe fani
FOTO / Bianca Drăgușanu, goală în așternuturi. Ipostaza care i-a dat gata pe fani

Bianca Drăgușanu apare super sexy în așternuturi într-o recentă fotografie pe care a publicat-o în mediul online.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Bianca Drăgușanu a publicat o poză incendiară în care apare în pat, acoperită parțial de așternuturi, vedeta părând a fi dezbrăcată.

Ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat vedeta a stârnit imediat interesul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online și care i-au dat like după like. Postarea a adunat peste 25.000 de aprecieri din partea internauților.

Bianca Drăgușanu a ajuns cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Din Dragoste”

În urmă cu peste 15 ani, Bianca Drăgușanu apărea la TV, la emisiunea ”Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, unde încerca să cucerească inima primului ei iubit, Mihai.

Prima apariție la TV a Biancăi Drăgușanu a fost la emisiunea ”Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu. La acea vreme, Bianca Drăgușanu încerca să-l recâștige pe iubitul ei, Mihai. Chiar dacă acesta a cerut-o atunci în căsătorie, lucrurile nu au mers între ei și au ajuns la despărțire.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu Cătălin Botezatu, ASdrian Cristea și alții. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară cu afaceristul Alex Bodi, de care a divorțat în luna martie a acestui an.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre mutarea definitivă în Dubai

Bianca Drăgușanu a comentat zilele acestea despre posibilitatea de a se muta definitiv în Dubai. Vedeta a mărturisit că nu ar putea pleca fără fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu la o emisiune de televiziune.

Vedeta a mărturisit că a discutat cu Victor Slav, primul ei soț, despre plecarea în Dubai. ”Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a adăugat ea.

citește și...