FOTO. Bianca Drăgușanu, imagine incendiară în a treia zi de Crăciun. Cum a putut să se fotografieze în Dubai

27.12.2020, 13:39
FOTO. Bianca Drăgușanu, imagine incendiară în a treia zi de Crăciun. Cum a putut să se fotografieze în Dubai
Bianca Drăgușanu, imagine incendiară în a treia zi de Crăciun. Cum a putut să se fotografieze în Dubai

Biancăi Drăgușanu pare să îi meargă din plin după despărțirea de Alex Bodi. În prima zi de Crăciun, blondina a petrecut în compania lui Florin Salam și a iubitei acestuia, Roxana Dobre. 

Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare tv a postat mai multe filmulețe alături de celebrul manelist și mama copiilor săi, semn că se distra de minune. În plus, manelistul i-a cântat mai multe melodii divei sexy.

Bianca Drăgușanu, o nouă imagine de infarct

A treia zi de Crăciun a prins-o pe Bianca Drăgușanu în altă locație. Vedeta a ales să plece în Dubai, de unde și-a delectat fanii virtuali cu imagini incendiare. Ea nu uită niciodată să le reamintească fanilor că are un trup de invidiat, pe care îl expune pe rețelele de socializare.

Pe pagina ei de Instagram, blondina a publicat o fotografie care a fost mai mult pe placul bărbaților. Aceasta și-a scos posteriorul bombat la înaintare, într-un body negru, mulat pe formele apetisante.

Bianca Drăgușanu nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi

De Sărbători, focoasa blondină a vorbit cu sinceritate despre hopurile pe care viața i le-a scos în cale de-a lungul timpului. Bianca Drăgușanu a spus că nu a crezut niciodată în împăcările dintre ea și Alex Bodi și că totul a fost, de fapt, o simplă amăgire.

În plus, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că nu se va mai împăca niciodată cu Alex Bodi și că vrea să lase trecutul în urmă.

‘Cred că al treilea mariaj va fi cu noroc şi pentru totdeauna. Momentan nu există nimeni în viaţa mea, dar există persoane care mă curtează. Sunt o femeie singură, dar care nu este disponibilă. Sunt o fire romantică. Bărbatul din viaţa mea trebuie să fie mai puternic decât mine.

În relaţiile mele, eu am fost cea care a decis, iar ei nu au avut puterea de a-şi asuma. În prima căsnicie, când s-au consumat sentimentele, ne-am despărţit. Eu ştiu ce vreau de la viaţă. Am lăsat în urmă tot ce nu mă mai caracteriza’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

citește și...