FOTO. Bianca Drăgușanu, distracție de zile mari după despărțirea de Gabi Bădălău! A făcut furori în Grecia

07.08.2021, 14:12
FOTO. Bianca Drăgușanu, distracție de zile mari după despărțirea de Gabi Bădălău! A făcut furori în Grecia
Bianca Drăgușanu, distracție de zile mari după despărțirea de Gabi Bădălău! A făcut furori în Grecia

Bianca Drăgușanu o ține numai în vacanțe! După ce a declarat că este o femeie singură și liberă să facă tot ce vrea, vedeta a plecat într-o escapadă de vis în Grecia, în Santorini. 

Bianca Drăgușanu nu-și refuză nimic! Vara aceasta, blondina a fost plecată numai în vacanțe. De data aceasta, ea a ales ca destinație Grecia, mai exact Santorini. Ca deobicei, fosta prezentatoare tv și-a ținut fanii la curent și a publicat cele mai incitante imagini cu ea.

Bianca Drăgușanu, vacanță de vis în Grecia

Vedeta s-a cazat într-un hotel luxos, acolo de unde s-a pozat în cele mai sexy costume de baie. Bianca Drăgușanu a îmbrăcat un costum de baie minuscul și roz, care i-a scos în evidență formele perfecte.

Înainte de a pleca în Grecia, Bianca Drăgușanu a anunțat că s-a despărțit de Gabi Bădălău. Deși a fost dezamăgită, ea crede în legătura profundă pe care un bărbat și o femeie pot să o formeze și mai ales în căsătorie.

„Da, eu cred în căsătorie. Îmi place să cred în căsătorie şi dragoste. Dacă nu ne ies mereu planurile ca la carte, viaţa merge înainte. Nu e nicio problemă.

Trebuie să fie foarte înțelegător, foarte iubitor, foarte atent, un bărbat pentru care eu să fiu o prioritate. Cred că sunt și pretențioasă și cred că pe măsură ce ai anumite experiențe în viața ta, devii mult mai selectiv. Sunt un om norocos şi iubit de Dumnezeu şi cu siguranţă are ceva pregătit pentru mine.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la un post de televiziune.

Fostul soț a făcut-o iar praf

În schimb, fostul ei soț, Alex Bodi, a avut câteva cuvinte dure de spus la adresa blondinei, ba chiar s-a legat și de relația ei cu Gabi Bădălău.

„Pe mine, unul, nu mă mai interesează ce face fata asta. Am viața mea, ea are viața ei, fiecare cu drumul său în viață. Nu ați văzut? Ba face nuntă, ba nu mai face, ba se ceartă, ba se împacă iar cu Gabi Bădălău”, a spus Alex Bodi.

Ea a zis de o șansă, din partea ei, pentru mine. Vreau să vă zic că nu i-am cerut vreo șansă. Nu există cale de împăcare între noi doi. Să se scrie despre ea, Bianca e vedeta, se scrie de 20 de ani despre ea. Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact? În ultimele luni apare la televizor doar cu subiectul Alex Bodi.”, a zis Alex Bodi, pentru Impact.

citește și...