FOTO / Atmosferă încinsă în lupta pentru amuletă la ”Chefi la cuțite”. ”Dintre toate sezoanele în care ne-am luptat pentru avantaje, niciodată nu a fost tensiunea de azi”

25.04.2021, 13:25
FOTO / Atmosferă încinsă în lupta pentru amuletă la ”Chefi la cuțite”. ”Dintre toate sezoanele în care ne-am luptat pentru avantaje, niciodată nu a fost tensiunea de azi”
FOTO / Atmosferă încinsă în lupta pentru amuletă la ”Chefi la cuțite”. ”Dintre toate sezoanele în care ne-am luptat pentru avantaje, niciodată nu a fost tensiunea de azi”

Diseară, de la 20:00, la ”Chefi la cuțite”orgoliile chefilor încep să se inflameze.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor renunța la tachinări și replici tăioase în ceea ce se va dovedi a fi cea mai tensionată luptă pentru amulete de până acum la ”Chefi la cuțite”: ”Găteala de azi nu se compară cu niciuna. Dintre toate sezoanele în care ne-am luptat pentru avantaje, niciodată nu a fost tensiunea de azi!”. Oboseala fizică și psihică își spune cuvântul după cele 24 de probe cu teme culinare impuse, iar pe ultima sută de metri ierarhia în clasamentului cu avantaje începe să îi îngrijoreze pe jurați. Dacă chef Florin se bucură de primul loc, având cele mai multe amulete câștigate până acum, chef Sorin mărturisește că trece printr-o perioadă nefastă: ”Am o stare proastă și nu știu în ce direcție să o iau. Nu mă pot concentra la nimic. Când nu merg lucrurile, nu merg, iar când te urmărește ghinionul non-stop o mai iei și pe arătură”. Diseară, de la 20:00, proba de gătit le rezervă chefilor o miză foarte importantă: ”Amuleta de astăzi nu este prima de acest gen, dar s-ar putea să fie ultima. Este una dintre preferatele mele!”, spune Gina Pistol. Prin urmare, cei trei maeștri la cuțite se vor întrece în cele mai rafinate farfurii pentru a-l impresiona cu tot dinadinsul pe invitatul special, Alexandru Popescu, ce se află pentru prima dată în acest show în postura de jurat.


Tot azi, Andrei Ungureanu, cunoscut deja de public drept ”omul cu Tourette” vine la Chefi la cuțite pentru a le face o surpriză juraților: ”Vreau să îi cunosc și să le văd reacția. Îmi place mult să gătesc, dar ori de câte ori țin ceva în mână îmi vine să îl arunc. Iar când am emoții mari, am și mai multe ticuri involuntare”. Tânărul vrea să demonstreze că poate duce o viață normală și că spasmele musculare sau ticurile vocale, caracteristice afecțiunii Tourette, nu îl împiedică în a-și urma visele.

”Chefi la cuțite”, la sezonul 9

 

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele pentru care se luptă cei trei jurați în audiții. La final, chefii invitați  să jurizeze amulete vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...