FOTO / Are sau nu silicoane Viviana Sposub? ”M-am săturat să tot răspund”

28.12.2020, 12:07
FOTO / Are sau nu silicoane Viviana Sposub? ”M-am săturat să tot răspund”
FOTO / Are sau nu silicoane Viviana Sposub? ”M-am săturat să tot răspund”

Viviana Sposub a fost întrebată dacă are sau nu silicoane. Vedeta a lămurit lucrurile în acest sens.

Viviana Sposub este posesoarea unui bust mai mult decât impresionant. Vedeta de televiziune a fost întrebată dacă are sau nu silicoane și a ținut să lămurească situația în acest sens. ””Ai silicoane?” Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc. Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!”, a declarat Viviana Sposub pentru revista Viva.


”Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: „Eu nu o să port niciodată decolteu!. Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret. Dar am crescut și am început să mă iubesc fix așa cum sunt, ba, mai mult, am început să pun în evidență și să mă bucur din plin de acest atu. Desigur, nu am vrut să țin bucuria doar pentru mine!”, a mai spus vedeta TV.

Viviana Sposub se implică în procesul de divorț al lui George Burcea

Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, se implică în procesul de divorț al acestuia. Viviana Sposub i-a sugerat lui George Burcea că nu ar fi indicat să lungească prea mult divorțul de Andreea Bălan și să accepte inclusiv condițiile financiare.

”Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a declarat un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro.

”Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”, a mai spus sursa respectivă.

 

 

citește și...