FOTO / Antonia, super sexy, însă fanii au reacționat dur. ”Altă poză prea exagerată”

25.01.2021, 12:43
FOTO / Antonia, super sexy, însă fanii au reacționat dur. ”Altă poză prea exagerată”
FOTO / Antonia, super sexy, însă fanii au reacționat dur. ”Altă poză prea exagerată”

Antonia s-a afișat sumar îmbrăcată în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Cântăreața a postta, pe contul său de Instagram, două fotografioi în care apare îmbrăcată sumat, într-un costum de culoare neagră. Deși Antonia atrage imediat atenția cu formele sale voluptuoase,unii internauți nu au fost încântați să o vadă așa.

”Altă poză prea exagerată, mai ai un pic și și se vede vreo rușine. te-am apreciat, dar acum mi-am schimbat părera despre tine”, ”Asta este așa de porno”, ”Dezgustător”, ”Poza asta nu trebuia expusă”, ”Groaznic chilotul ăla, mult prea decupat”, ”Prea mult, ești totuși măritată, cu trei copii”, ”T^oate vedetele își fac poze dezbrăcate, că s-au săturat toți de voi”, ”Progres spre… regres„, ”Îmbracă-te mai decent”, sunt doar câteva dintre mesaje internauților.

Cum a ajuns Antonia în România

Antonia a locuit multă vreme în America. Aceasta a ajuns în România la vârsta adolescenței și a făcut-o pentru a fi alături de tatăl ei din acte, Mihai Iacobescu, după cum a declarat mama artistei, Denise Iacobescu. „În România am născut şi la 11 luni am plecat cu ea în America. Deci Antonia nu are nicio amintire din copilăria ei, din România”, a explicat Denise Iacobescu într-un interviu la TV.

„Prima oară am trăit în Utah după care ne-am mutat în Vegas. În Vegas am avut propriul meu business, make-up artist, cosmetician, absolut tot ce ţine de beauty. A fost o întâmplare. A venit Antonia cu tatăl ei aici, pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Ea nu mai fusese niciodată în România, a venit cu el, s-a decis să rămână aici… Ea a venit la vârsta de 18 ani aici. Nu m-am gândit că vrea să rămână, am zis că e doar o simplă vizită şi că se va întoarce”, a completat mama Antoniei.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

citește și...