FOTO / Antonia, incendiară. ”După 31 de ani și trei copii născuți… mă simt mai bine ca niciodată în pielea mea”

27.09.2020, 09:06
FOTO / Antonia, incendiară. ”După 31 de ani și trei copii născuți... mă simt mai bine ca niciodată în pielea mea”
FOTO / Antonia, incendiară. ”După 31 de ani și trei copii născuți... mă simt mai bine ca niciodată în pielea mea”

Cântăreața Antonia este din ce în ce mai provocatoare. Vedeta a fost protagonista unei ședințe foto incendiare.

Antonia este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Este sexy și super provocatoare, după cum se poate vedea și din două fotografii pe care artista le-a postat pe contul său de socializare, imagini care fac parte dintr-o recentă ședință foto pe care aceasta a realizat-o.

În imaginile respective, Antonia apare îmbrăcată sumar, etalându-și atuurile fizice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

„După 31 de ani și trei copii născuți… mă simt mai bine ca niciodată în pielea mea. Am învățat să-mi iubesc trupul atât la bine, dar mai ales la rău. Viața este un proces și trecem prin schimbări, le acceptăm, mergem mai departe și facem tot ce putem. Să fiu în formă și sănătoasă mă face fericită. Pot să spun cu sinceritate că motivația mea sunt bărbatul meu și copiii mei”, a scris Antonia în dreptul unei fotografii.

Ce spunea Vincenzo Castellano despre despărțirea de Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic.Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano.

Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Într-un interviu, Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, explica care au fost motivele care au dus la separarea lor.

”Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla.

Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţionat…

Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya”, declara Vincenzo Castellano, potrivit a1.ro.

 

citește și...