FOTO / Antonia, fără sutien! ”Aș face o carantină cu tine”

17.03.2020, 12:18
FOTO / Antonia, fără sutien! ”Aș face o carantină cu tine”
Antonia, fără sutien! ”Aș face o carantină cu tine”

Antonia s-a afișat în fața prietenilor săi virtuali într-o ipostază care a înfierbântat imaginația acestora. Artista a postat o fotografie în care apare făă sutien.

Antonia este considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. Și pe bună dreptate, căci artista are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Nu este doar frumoasă, ci are un tup cu forme mai mult decât apetisante, pe care știe cum să și le pună în valoare și cu care atrage imediat atenția.

În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe o rețea de socializare, Antonia apare îmbrăcată într-un sacou cu imprimeu animal print, pe sub care nu poartă sutien, astfel că toată lumea i-a putut admirat în voie decolteul apetisant.

”Aș face o carantină cu tine”, ”Adorabilă”, ”Sexy”, ”În sfârșit ceva frumos, după atâta virus”, ”O superbitate de femeie”, ”țara arde și baba se piaptănă”, ”Cea mai frumoasă femeie din România”, ”Mai bine ai face o donație la un spital decât să îți arăți sânii”, ”Te-ai siliconat și tu…”, au fost o parte dintre mesajele pe care Antonia le-a primit în urma postării.

citește și...