FOTO / Andreea Tonciu a pozat fără sutien. Ce reacții a stârnit cu apariția ei

09.02.2021, 09:46
FOTO / Andreea Tonciu a pozat fără sutien. Ce reacții a stârnit cu apariția ei
FOTO / Andreea Tonciu a pozat fără sutien. Ce reacții a stârnit cu apariția ei

Andreea Tonciu a renunțat la haine. Bruneta a pozat fără sutien, apariția sa stârnind numeroase comentarii în mediu online.

Andreea Tonciu a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare fără sutien. Bruneta își acoperă bustul cu unul dintre brațe.

Ipostaza senzuală în care s-a lăsat fotografiată Andreea Tonciu a stârnit numeroase reacții în mediul online. ”Atenție să nu explodeze siliconul”, ”Știai că poți fi sexy și îmbrăcată?”, ”Ești frumoasă rău”, ”Ce corp frumos ai”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ai greșit ora postării, poza era mai pentru miezul nopții”, ”Ești minunată”, ”Nu mai știi cum să atragi atenția”, i-au scris internauții Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu, încurajată de soț să facă operații estetice

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a declarat la postul de televiziune Antena Stars că și-a făcut recent o nouă intervenție la nivelul feței, după ce și-a operat nasul. Este vorba despre un conturing facial cu acid hialuronic. „Am început anul foarte bine. Anul ăsta vreau să mă fac din ce în ce mai frumoasă, dar ca orice femeie găsim mereu ceva de imbunătățit. Mi-am făcut ceva la față pentru că fața mea nu a suportat vreun retuș, iar acum vârsta îsi spune cuvântul. (…) Mi-am facut un counturing facial cu acid hialuronic. Am zis că trebuie să arăt mai bine anul acesta, pentru că simt că va fi anul meu”, a spus bruneta, citată de spynews.ro.

Ea a spus că partenerul ei de viață o încurajează să își facă operații estetice. „Decât să stau să folosesc mereu aplicațiile care mă fac mai frumoasă, am zis să mă fac eu mai frumoasă. Soțul meu chiar este mândru de ce fac eu. Doar când m-a văzut prima dată a zis că nu par eu. Mă încurajează soțul meu… Dacă mi-ar fi spus să nu merg, având în vedere că suntem o familie, normal că țin cont de ce spune soțul pentru pentru că nu îmi vrea răul. Dar este adeptul operațiilor care să mă facă din ce în ce mai frumoasă”, a afirmat Andreea Tonciu.

 

citește și...