FOTO / Andreea Raicu și-a scos decolteul la înaintare. Cum s-a fotografiat la plajă!

14.02.2022, 11:34
FOTO / Andreea Raicu și-a scos decolteul la înaintare. Cum s-a fotografiat la plajă!
FOTO / Andreea Raicu și-a scos decoletul la înaintare. Cum s-a fotografiat la plajă!

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, a atras imediat atenția fanilor săi din mediul online cu o fotografe în care apare la plajă. În imagine, vedeta a postat astfel încât să își scoată în evidență bustul. Postarea Andreei Raicu a provocat numeroase reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu și-a scos decolteul la înaintare. Vedeta a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie dintr-o vacanță exotică, în care apare la plajă, în costum de baie.

Fosta prezentatoare dce televiziune a pozat astfel încât să își pună în evidență bustul.

Andreea Raicu și-a scos decolteul la înaintare. Ce mesaje a primit vedeta

Fotografia a captat imediat atenția internauților, care au transmis tot felul de mesaje.


”Ce suflet frumos”, ”Asta e o poză sexy”, ”De eram și eu un sutien”, ”Superbă”, ”Super prințesă frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Ești tare frumoasă”, ”Drumoasă ca o prințesă”, ”Arăți foarte bine”, ”Foarte frumoasă femeie”, ”Minunată”, ”Atât de drăguță”, ”faină”, ”Ce piept frumos ai”, ”Prea sexy ca să fie adevărat”, au comentat internauții la postarea Andreei Raicu.

Andreea Raicu a fost ofertată să pozeze în revista ”Playboy”

Andreea Raicu a lucrat foarte mulți ani în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

La o emisiune de televiziune de la Pro TV, Andreea Raicu a declarat că a primit o ofertă de 100.000 de euro pentru a poza în celebra revistă pentru bărbați ”Playboy”.

“100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a declarat Andreea Raicu la emisiunea respectivă.

citește și...