FOTO. Andreea Esca, în costum de baie în Dubai! Fiica ei a fotografiat-o în cele mai senzuale ipostaze

31.03.2021, 10:37
FOTO. Andreea Esca, în costum de baie în Dubai! Fiica ei a fotografiat-o în cele mai senzuale ipostaze
Andreea Esca, în costum de baie în Dubai! Fiica ei a fotografiat-o în cele mai senzuale ipostaze

Andreea Esca nu a mai avut răbdare să vină vara în România, așa că a plecat într-o vacanță de vis în Dubai, alături de fiica ei, Alexia. Cele două au petrecut câteva zile de neuitat și s-au relaxat la soare. 

Pe rețelele de socializare, știrista de la PRO TV a anunțat că a fost încântată de ideea de a petrece timp mai mult cu fata ei. În plus, Andreea Esca a publicat o serie de imagini cu ea în costum de baie.

Andreea Esca s-a răsfățat în Dubai, la soare

Bineînțeles, ‘fotograful’ de serviciu a fost chiar fiica ei, Alexia Eram, care și-a surprins mama în cele mai senzuale moduri.

„Asta e o dimineață bună”, a transmis Andreea Esca, fotografiată de fiica ei în mijlocul unei piscine din Dubai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Pentru a se bucura de tot confortul, Andreea Esca a ales un hotel de 5 stele din Dubai, Palazzo Versace. Luxul o definește pe știristă, iar pentru o noapte de cazare a plătit enorm. O noapte de cazare la Palazzo costă în jur 1400 de lei și poate depăși chiar și 4800 de lei.

În acest preț exorbitant, Andreea Esca și fiica ei s-au răsfățat cu delicatase culinare și s-au bucurat de tratamente de înfrumusețare de lux, de piscine și plaje de vis.

„Eu cred că am curaj să testez cum e vacanța în această perioadă, și pentru că mai am destui anticorpi (conform rezultatelor testelor pe care le-am tot făcut)! Cu toate acestea, mi-e frică să ies din țară. Mă gândesc că nu știm în continuare foarte multe despre boala asta. Sunt gata însă să-mi iau toate măsurile de precauție, să îmi înving frică și să povestesc despre cum arată o vacanță, în ianuarie 2021”, scria Andreea Esca, înainte de a pleca în Dubai.

citește și...