VIDEO / Ce face Andreea Esca cu salariul ei. Prezentatoarea TV a dat detalii

15.03.2021, 11:50
VIDEO /  Ce face Andreea Esca cu salariul ei. Prezentatoarea TV a dat detalii
Ce face Andreea Esca cu salariul ei. Prezentatoarea TV a dat detalii
Vedeta de televiziune Andreea Esca a explicat ce face cu banii din salariul ei.
Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a fost luată la întrebări de Lucian Mîndruță, în cadrul unui interviu recent. „Din salariul tău uriaș, cât cheltuiești, cât investești, cât pui la CEC?”, a întrebat-o Lucian Mîndruță pe Andreea Esca, potrivit click.ro. Aceasta a afirmat că cheltuiește puțin din salariu, restul banilor îi investește și îi pune deoparte. ”Cheltui puțin, investesc, cred că investesc și pun deoparte cam, nu știu, poate că în egală măsură”, a explicat ea.
„Tata m-a învățat să fiu foarte riguroasă, serioasă și mama să dau frâu liber creativității, să am curaj, să încerc, să risc. Sunt două persoane cu caractere complet opuse. Ei m-au învățat foarte mult și despre bani. Educația mea financiară este extraordinară, în sensul că tata a fost întotdeauna un ardelean foarte cumpătat și care tot timpul a considerat că trebuie să avem bani de-o parte, puși în mai multe locuri, iar mama avea o singură obsesie: să cheltuim toți banii, ca nu cumva să ne prindă cutremurul cu bani în casă. Eu am făcut media: cheltui, dar pun și de-o parte”, a mai spus Andreea Esca.

Cum a câștigat Andreea Esca primii bani

La o emisiune de televiziune, Andreea Esca a vorbit despre primii bani pe care i-a câștigat.

Aceasta a spus și ce a făcut cu suma respectivă. Andreea Esca a luat 100 de lei după ce a făcut figurație într-un film, cu care și-a cumpărat o pereche de cercei.

”Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Cum a ajuns Andreea Esca să lucreze în televiziune

Într-un interviu pentru revista Tango, Andrea Esca povestea cum a ajuns să lucreze în televiziune.

Vedeta a lucrat în televiziune pentru prima dată la postul TV  SOTI.

”Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: ”citește!”. Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, detalia Andreea Esca.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune.

citește și...