FOTO / Anda Adam, în cea mai sexy lenjerie intimă. Ce i-a fost dat să audă după ce a apărut așa

03.06.2020, 16:24

Cântăreața Anda Adam a stârnit un val de reacții după ce s-a afișat în fața fanilor ei din mediul onlșine în lenjerie intimă.

Anda Adam și-a etalat formele mai mult decât voluptuoase îmbrăcată în lenjerie intimă din dantelă de culoare neagră. Ipostaza în care s-a afițat cântăreața este una extrem de provocatoare. Incendiare apariție a vedetei a dus la un val de comentarii din partea internauților.

”Te transformi încet-încet de ești de nerecunoscut. Îmi plăcea mai mult Anda din trecut decât Anda din prezent”, ”Poză pentru revista Playboy. Unde e Anda cea veche cu melodii faine și nu cu poze?”, ”Cântăreață ai fost, s-a dus talentul, îți descoperi talente noi”, ”Noroc cu filtrele astea, că altfel…”, ”Prea refăcută. Nici nu pare ea”, ”Prea mult Photoshop”, ”Încă puțin și se vede tot”, ”Doamnă, păreți acttriță din filme pentru adulți”, sunt câteva dintre mesajele primite de Anda Adam pe pagina sa de socializare.

Și-a aniversat ziua de naștere în izolare

Anda Adam și-a aniversat ziua de naștere în izolare. În data de 27 aprilie 2020, vedeta a împlinit 40 de ani.

Anda Adam și-ar fi dorit să facă petrecere de ziua sa de naștere, însă din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat țara noastră și a măsurilor de restricție impuse de autorități, acest lucru nu a mai fost posibil.

”Este primul an în care îmi propusesem să fac o mică petrecere. Nu m-am serbat în niciun an, pentru că de obicei această zi m-a prins pe scenă, la concerte. Și anul acesta am zis că fac petrecere, la un restaurant, să îmi invit câțiva prieteni. Nu mai am cum”, a povestit vedeta la vremea respectivă la o emisiune de televiziune.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În ceea ce privește viața personală, vedeta a avut o relație de lungă durată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav. Din anul 205, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

citește și...