FOTO. Anca Țurcașiu, pictorial incendiar la malul mării! Artista arată impecabil după divorț

18.10.2020, 15:54
FOTO. Anca Țurcașiu, pictorial incendiar la malul mării! Artista arată impecabil după divorț
Anca Țurcașiu, pictorial incendiar la malul mării! Artista arată impecabil după divorț

Anca Țurcașiu arată mai bine ca niciodată după divorț! În vara acestui an, îndrăgita vedetă și tatăl fiului său, medicul stomatolog Cristian Georgescu, au decis să se despartă după 22 de ani de mariaj. După despărțire, Anca Țurcașiu a mers mai departe și încearcă să-și refacă viața.

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani

Anul acesta, frumoasa vedetă a schimbat prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 50 de ani. Ea a rămas la fel de sexy ca în tinerețe și nimeni nu i-ar ghici vreodată vârsta reală.

Pentru a marca momentul, Anca Țurcașiu a realizat un pictorial de excepție la malul mării, însă abia acum a decis să publice prima imagine realizată de un fotograf profesionist.

‘Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani, am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!’, a scris Anca pe instagram.

În pictorialul respectiv, Anca Țurcașiu a purtat o rochie albă, decupată de un picior, care i-a pus silueta în evidență.

Cum se întreține Anca Țurcașiu

Într-un interviu oferit pentru Click!, actrița dezvăluia care este e secretul din spatele „elixirului tinereții”.

‘Nu am nici un secret, este o întrebare care mi se pune frecvent de foarte mulți ani. Am spus de fiecare dată că probabil, gena e de vină. Mama mea a fost o femeie foarte frumoasă și cred că asta este.

Poate că alimentația, poate că și sportul. Mă lupt de-o viață cu kilogramele în plus, dar lupta este asiduă și din ce în ce, odată cu trecerea anilor, realizez că trebuie să mănânc mai puțin și să fac mai mult sport. Balanța cam așa se înclină ca să pot să îmi păstrez aceeași greutate’, spunea Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a cerut divorțul

Ce avere au de împărțit Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a decis să ia viața de la capăt, după divorțul de Cristian Georgescu. În plus, actrița s-a mutat deja din vila conjugală de 300.000 de euro, din “Paradisul verde”, și și-a achiziționat un apartament în Capitală.

‘Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit’, au declarat apropiații ei pentru Click!

Anca Țurcașiu a anunțat pe rețelele de socializare că divorțează după 22 de ani de căsnicie.

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată‘, a scris aceasta.

citește și...