FOTO / Anamaria Prodan s-a fotografiat în piscină. Imaginea în costum de baie care a făcut deliciul fanilor

10.04.2021, 11:46
FOTO / Anamaria Prodan s-a fotografiat în piscină. Imaginea în costum de baie care a făcut deliciul fanilor
FOTO / Anamaria Prodan s-a fotografiat în piscină. Imaginea în costum de baie care a făcut deliciul fanilor

Impresara Anamaria Prodan și-a încântat fanii cu o fotografie în care apare în costum de baie, în piscină.

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, impresara își etalează trupul cu forme foarte bine conturate în piscină.

Imaginea publicată de Anamaria Prodan i-a încântat pe admiratorii acesteia din online, care au dat like după like postării.

Anamaria Prodan, cuplu perfect cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Zilele acestea, după ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar avea și alte femei în viața lui, în afară de partenera de viață, Anamaria Prodan a făcut declarații categorice pe această temă.

„Reghecampf nu este genul de om care să facă așa ceva. Reghecampf este cu mult prea bun, e numărul 1. Reghecampf niciodată nu ar face așa ceva, are niște principii de viață și o dragoste pentru familia lui și un respect față de societate, în primul rând, încât nu s-ar uita vreodată nici la femei ușoare, nici la site-uri, nimic. Nu cunosc aceste site-uri, nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului lui G…, ale nu știu cui, nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs. Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează și băiatul cel mare și fetele să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună „golanul de taică-tu”. Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

citește și...