FOTO/ Anamaria Prodan petrece în Dubai, alături de ”cei mai influenți oameni ai lumii”. Cine îi răsfață pe petrecăreți cu zeci de sticle de șampanie

02.11.2021, 19:45

Anamaria Prodan petrece în Dubai, pe un iacht luxos, alături de Cătălin Botezatu, Ruby și mulți alți invitați. Se pare că artista Rubi este sufletul petrecerii, este binedispusă și în formă pentru a petrece toată noaptea. Anamaria Prodan s-a alăturat distracției, însă, se pare că nu dorește să iasă foarte mult în evidență.

Marți seară, Anamaria Prodan, Ruby și Cătălin Botezatu se distrează în Dubai, pe un iacht exclusivist. Dacă artista Ruby este cea care întreține atmosfera, Cătălin Botezatu este cel care răsfață petrecăreții cu sticle de șampanie.

Artista Ruby este cea care se bucură cel mai mult de petrecere. Mai mult, aceasta este mândră de rezultatele obținute de un luptător din Superkombat.

Ruby: Suntem alături de cei mai influenți oameni din toată lumea

”Suntem pe un yacht, în Dubai, alături de cei mai influeniți oameni din toată lumea. (…) Ne-ai făcut mândri că suntem români. L-ai bătut, l-ai uscat, l-ai leșinat. Nu o să își mai revină niciodată”, a spus Ruby pe Instastory, adresându-se unui luptător român care pare că a câștigat un concurs în Dubai..

După minute în șir, artista Ruby a decis să încheie video-ul, din cauza lipsei de baterie a telefonului. Însă, a promis că va reveni mai târziu pentru a arăta cum se distrează în orașul miliardarilor.

 

Impresara Anamaria Prodan s-a întors în Dubai, după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Anamaria Prodan anunţase deja că își dorește să se îndepărteze de țară.

Anamaria Prodan s-a fotografiat în cadă

Impresa Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare în cadă, într-un hotel din Dubai. Postarea vedetei a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea celor care o urmăresc pe rețele de socializare.

Anamaria Prodan s-a fotografiat într-o ipostază plină de senzualitate într-un hotel din Dubai.

Cu un zâmbet larg pe chip, impresara, îmbrăcată într-un halat de baie de culoare albă, s-a fotografiat pe marginea unei căzi, lăsând la vedere picioarele foarte bine tonifiate.

De asemenea, agentul FIFA fost prezent la o gală Superkombat, una dintre cele mai importante promoții din kickbox. Anamaria Prodan a stat pe scenă alături de oficialii competiției.

citește și...