FOTO / Ana Maria Tănasie, una dintre cele mai frumoase handbaliste din România. Are alură de model

06.12.2020, 09:35
FOTO / Ana Maria Tănasie, una dintre cele mai frumoase handbaliste din România. Are alură de model
FOTO / Ana Maria Tănăsie, una dintre cele mai frumoase handbaliste din România. Are alură de model

Ana Maria Tănasie este o cunoscută jucătoare de handbal din România. La 25 de ani, aceasta impresionează pe teren nu doar cu performanțele sportive, ci și cu frumusețea sa.

Ana Maria Tănasie practică handbalul de la vârsta de 11 ani, iar în prezent joacă pentru clubul CS Minaur Baia Mare. În 2015, Ana Maria a făcut parte din lotul național al României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. În 2016, ea a fost desemnată cea mai bună extremă stânga din lume de către Federația Europeană de Handbal.

Ana Maria Tănasie impresionează nu doar cu performanțele sale sportive, ci și cu felul î care arată. Este o blondă superbă, cu o alură de model. Invitată recent la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, Ana Maria Tănasie a povestit mai multe detalii despre carieră și viața ei personală.

Ana Maria Tănasie a lipsit de la nunta surorii sale de dragul handbalului

La emisiuneas moderată de Cătălin Măruță, Ana Maria Tănasie a mărturisit că a lipsit de la nunta suorii sale de dragul sportului pe care îl practică.

”Sunt din Hunedoara. La 11 ani m-am apucat de handbal. Sora mea practica handbalul. Eu mergeam ca orice altă soră mai mică. Mai mult măî jucam. Uitându-mă la ea, antrenorii m-au îndrumat. Într-adevăr, la început nu pot să spun că am fost foarte încântată, însă pe parcurs mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc. Au fost șli sacrificii făcute pentru că am plecat de mică de acasă, însă nu îmi pare rău”, a spus Ana Maria Tănasie.

”Cred că din cauza faptului că în 2015 eram mult mai copil decât sunt acum, iubind foarte mult ceea ce fac pentru că fac din plăcere, mi-am dortit foarte mult să fiu la un campionat mondial, cu naționala de senioare. Eu eram destul de mică pe vreemea aia. În momentul în care am avut un cantonament în Muntenegru, am avut de decis: să fiu prezentă la acel cantonament sau să fiu la nunta surorii mele și automat pierdeam campionatul mondial, fără să știu că vom avea și rezultate acolo. Mi-a fost foarte greu, am stat zile întregi și m-am gândit singură… Mi-era teamă să le spun părinților mei pentr că știam clar că în momentul în care le voi spune mama mea va plânge, sora mea nu mai spun. Însă, asta am făcut, le-am întrebat dacă se vor supăra pe mine, ele șiind cât de mult suflet am pus… Ele au trecut peste, m-au ietat, însă pot să spun că dacă ar fi să o iau o decizie din nou, cu siguranță aș merge la nunta surorii mele”, a adăugat jucătoarea de handbal.

citește și...