FOTO / Ana Baniciu, trup super tonifiat! E belea în costum de baie!

01.07.2022, 10:49
FOTO / Ana Baniciu, trup super tonifiat! E belea în costum de baie!
FOTO / Ana Baniciu, trup super tonifiat! E belea în costum de baie!

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Are un trup fără reproș, pe care toate ținutele vin ca turnate. Iar în costum de baie, Ana Baniciu este cucerritoare și atrage toate pivirile ca un magnet cu trupul său foarte bine tonifiat, după cum se poate vedea și din cea mai recentă fotografie pe care aceasta a postat-o pe o rețea de socializare.

Ana Baniciu a publicat, în mediul online, o fotogrrafie pe care a făcut-o în timpul unei vacanțe în Italia.

Artista a pozat pe niște scări, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese.

Ana Baniciu, trup super tonifiat! Arată bine de tot!

În costum de baie, Ana Baniciu arată bine de tot. Are un trup foarte bine tonifiat și o siluetă impecabilă.

”Superbă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Frumoasă femeie”, ”Nu am aer”, au comentat câțiva internauți în dreptul imaginii respective, postarea Anei Baniciu adunând mii de aprecieri din partea admiratorilor.

Ana Baniciu se iubește cu Edy Kovacs

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei. Artista a oferit amănunte din relația sa cu Edy Kovacs, cel care urmează să-i devină soț. Aceasta a dat detalii, pentru tvmania.ro, despre nunta lor.

”Trebuie să stabilim data şi locaţia, avem în minte o petrecere între prieteni, petrecere în care să ne distrăm foarte tare şi să ne bucurăm de moment… important este să avem şi timp să putem organiza nunta, momentan suntem doar pe drumuri şi eu şi Edy, dar sperăm ca anul viitor în septembrie să vă dăm vestea”, a declarat Ana Baniciu pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

citește și...