FOTO / Ana Baniciu, senzuală la plajă. Se prezintă super bine în costum de baie!

10.08.2022, 11:23
FOTO / Ana Baniciu, senzuală la plajă. Se prezintă super bine în costum de baie!
Ana Baniciu, senzuală la plajă

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, este o apariție care atrage imediat atenția la plajă. Vedeta are o siluetă fără reproș și un trup cu forme perfecte. cele mai recente imagini pe care artista le-a postat din vacanța la mare au făcut senzație printre internauți, aceștia fiind extrem de încântați de cum areată Ana Baniciu în costum de baie.

Ana Baniciu este o apariție super hot la plajă.

Vedeta se prezintă super bine în costum de baie, după cum se poate vedea și din cele mai recente fotografii pe care artista le-a dat publicității pe contuul său de pe o rețea de socializare.

Ana Baniciu, senzuală la plajă. Costumul i-a scos în evidență trupul tonifiat

Cântăreața a pozat senzual la plajă, într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese, care i-a pus foarte bine în valoare trupul perfect tonifiat.

 

 

Imaginile au adunat mii de apreciari din partea internauților, Ana Baniciu fiind complimentată pentru felul în care arată în costum de baie: ”Enorm de frumoasă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Minunată”, ”Ești superbă”.

Ana Baniciu are o relație cu Edy Kovacs

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei. De curând, artista a fost prezentă la emisiunea online ”Duet cu Alexandra”, unde a vorbit despre căsătoria cu Edy Kovacs.

„Jucăm la nuntă cel mai probabil la anul! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a declarat Ana Baniciu, potrivit wowbiz.ro.

Ana Baniciu a făcut declarații și despre eventualitatea de a deveni mămică: ”Vrem să facem și un copil. Nu e nimic programat, dar cum o să vrea Dumnezeu! Vrem să ne luăm și casă nouă. Eu sunt ceva mai calculată, am zis întâi să ne luăm casă, apoi să facem nuntă și apoi copil”.

 

citește și...