FOTO / Ana Baniciu, fără reproș la plajă. Trup superb în costum de baie

31.07.2021, 10:27
FOTO / Ana Baniciu, fără reproș la plajă. Trup superb în costum de baie
FOTO / Ana Baniciu, fără reproș la plajă. Trup superb în costum de baie

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 28 de ani, și-a încântat fanii care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare cu o fotografie în care apare în costum de baie, în vacxanță. Artista, fiica celebrului Mircea Baniciu, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, arătând extraordinar de bine și afișând o siluetă ireproșabilă.

Ana Baniciu este una dintre cele mai senzuale vedete de pe scena artistică din România.

Cântăreața captează imediat atenția fanilor săi cu imagini în care apare în ipostaze provocatoare.

Ana Baniciu, fără reproș la plajă. Ce mesaje a primit artista

Pe contul său de socializare, Ana Baniciu a postat recent o fotografie din vacanță. Acesta s-a fotografiat pe plajă într-un costum de baie de culoare neagră, din două piease, care i-a pus foarte bine în valoare formele și i-a scos în evdență silueta fără reproș.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: ”Wow!”, ”Doamne, bună ești!”, ”gazelă”, ”Frumoasă!”, ”Arăți mișto!”, ”Superbă”, ””Ești superbă”.

Ana Baniciu e fiica celebrului artist Mircea Baniciu

Ana Baniciu a afirmat că a trebuit să fie mereu atentă la ceea ce face pentru a nu-și pune tatăl, Mircea Baniciu, într-o lumină defavorabilă. ”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate.  E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a declarat Ana Baniciu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ana Baniciu a afirmat că numele pe care îl poartă reprezintă o mare responsabilitate pentru ea, astfel că este foarte atentă la toate deciziile și lucrurile pe care le face. ”Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a mai spus artista.

citește și...