FOTO / Adina Buzatu și-a etalat formele în costum de baie. Vedeta, dezlănțuită în Dubai

11.04.2021, 09:45
FOTO / Adina Buzatu și-a etalat formele în costum de baie. Vedeta, dezlănțuită în Dubai
FOTO / Adina Buzatu și-a etalat formele în costum de baie. Vedeta, dezlănțuită în Dubai

Stilista Adina Buzatu și-a etalat formele în costum de baie în toată splendoarea în vacanța pe care a petrecut-o în Dubai.

Adina Buzatu, în vârstă de 44 de ani, este într-o formă fizică foarte bună. Stilista arată cât se poate de bine. Vedeta a făcut paradă cu formele ei în costum de baie, în timpul vacanței pe care a petrecut-o în Dubai.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, vedeta a pozat în diverse ipostaze, etalându-și formele foarte bine conturate. Imaginile pe care Adina Buzatu le-a postat pe contul său de socializare au primit numeroase apreciari din partea internauților.

Adinei Buzatu nu-i place să meargă la cumpărături

La o emisiune de televiziune,  stilista Adina Buzatu a explicat că îi este foarte greu să își aleagă hainele potrivite și că nu îi place să facă shopping.

”Mie îmi este foarte greu. De ce? Pentru că nu am timp pentrui mine niciodată. Toată lumea crede că eu scot ținutele din pălărie. Nu, nicidecum. În primul rând, eu urăsc să fac shopping, pentru că eu petrec în magazin ore întregi. Toată viața mea e în magazin. În magazin iubesc să stau, pentru că îmi e drag de clienți, să vorbesc cu ei, am parte de tot felul de experiențe frumoase cu clienții mei. Ei, dar când mă duc, de exemplu, la Milano, cu buseness, crede-0mă, mai bine stau în pat. Dacă am două ore libere vreau să stau în pat să citesc o carte. Mi se pare luxul de pe lume. Să stau în pat este răsfățul meu”, a afirmat stilista.

”N-am mai avut zile libere de o viață. Nu am timp și atunci faptul că pot să stau alea două sau trei ore, să nu fac nimic mi se pare de parcă am fost la un hotel de cinci stele și am primit nu știu ce…”, a adăugat Adina Buzatu.

citește și...