FOTO. Adela Popescu, în lenjerie intimă înainte de a naște al treilea copil. Cum a dat-o de gol soțul său

07.07.2021, 10:26
FOTO. Adela Popescu, în lenjerie intimă înainte de a naște al treilea copil. Cum a dat-o de gol soțul său
Adela Popescu, în lenjerie intimă înainte de a naște al treilea copil. Cum a dat-o de gol soțul său

Adela Popescu mai are puțin și se pregătește să nască cel de-al treilea copil, însă asta nu o împiedică să se pozeze în ipostaze mai intime.

Fosta prezentatoare  tv s-a afișat recent în lenjerie intimă, având burtica la vedere, iar soțul ei, Radu Vâlcan, a avut o reacție uluitoare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Radu nu pierde niciodată ocazia în a-și expune sentimentele pentru soția lui în mediul online.

Adela Popescu, aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare

Blondina i-a trimis partenerului său o imagine cu ea în care apare doar în lenjerie intimă, cu doar câteva zile înainte de naștere. Mândru tare de soția lui, Radu Vâlcan nu s-a putut abține și a postat fotografia respectivă pe rețelele de socializare.

„Mi-a trimis iubita mea poza asta. Nu m-am putut abține sa nu v-o arăt. Iartă-mă, Adela Popescu, că dau din casă!”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Internauții au avut, însă, cu totul altă părere. Deși mulți au complimentat-o pe soția lui Radu Vâlcan, afirmând că arată bine însărcinată pentru a treia oară, au fost și persoane care au criticat-o.

„E frumoasă Adela dar te puteai abține să faci publică o poză atât de intimă. Multă sănătate!”, „E hai, nici chiar așa dezbrăcată! Nu trebuia să o trimiți să o vadă așa lumea că știm ce înseamnă o femeie însărcinată”, au fost o parte dintre comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Adela Popescu, sfătuită de tatăl ei să nu mai facă copii

Adela Popescu va naște tot un băiețel, deși membrii familiei sale își doreau ca fosta prezentatoare să aducă pe lume și o fetiță.

Pe Instagram, vedeta a povestit că a fost sunată la prima oră a dimineții de tatăl ei care a sfătuit-o să se oprească la cei trei copii pe care îi are și să nu mai facă altul.

‘M-a sunat tati de dimineata. Dar inainte de asta sa va explic putin contextul. In perioada asta tatal meu este la Susani ca inteleg ca are niste chestii de rezolvat cu gospodaria noastra de acolo. ? Asa… sa revin. Ma suna pe la 9:00: -Ai vazut, tata, ce glicemie buna am?
Imi trimisese pe la 6:30 poza cu valoarea.
-Da, e super, dar de ce crezi ca e asa buna?
-Pai de la ciorba de stir, tata. Mi-am facut o oala mare si de trei zile numai de-aia mananc.
-Bravo. Zic. Si acum ce faci? Sper ca stai in casa, ca e cald rau.
-Eee, e toropeala, tata, dar trebuie sa termin cazanu’ asta.
-Faci cu cazanu’? Pai din ce fructe?
-Fac niste tuica din vin.
Nu am reactionat la asta, ca efectiv imi parea atat de stranie informatia incat am preferat sa ma fac ca nu am auzit-o.
-Auzi, tata, ca demult ma tineam sa iti zic.
-Te rog, raspund eu, usor tematoare dupa tonul vocii lui.
-Nu mai faceti, tata, copii! Gata, va ajung trei. Ca va trec tineretile!
Pauza…..
-Si m-am gandit si la nume pentru flacau’ asta mic. Ce zici de Ilie? Ilie Valcan.
Nu am apucat sa ii raspund ca l-a strigat un vecin sa ii spuna ca trece o masina cu pepeni pe strada.’, a scris Adela Popescu pe Instagram, alături de o poză cu părinții ei.

citește și...