FOTO. 7 iubite fierbinți ale legendei F1 Fernando Alonso. De la modelul rus Dasha Kapustina la Viki Odintcova

12.06.2022, 13:31

Campion mondial de două ori, Fernando Alonso, este o legendă a curselor și sporturilor cu motor, iar spaniolul s-a asociat și cu o serie de modele exotice de-a lungul anilor. Fernando Alonso este unul dintre cei mai mari și cei mai apreciați piloți din istoria sporturilor cu motor, deoarece și-a câștigat respectul în întreaga lume pentru eforturile sale – dar spaniolul s-a dovedit a fi la fel de prolific în afara pistei în lumea sexului frumos.

De două ori campion mondial, sportivul are o istorie de relații intrigante, folosind farmecul său spaniol și natura temerară pentru a aprinde inimile. Alonso a fost căsătorit și divorțat, iar de când s-a despărțit de fosta lui soție, a întocmit destul de mult o listă cu modele extrem de sexy.

Să aruncăm o privire la șapte nume cu care Alonso a fost legat într-un fel sau altul de-a lungul vieții sale.

Raquel Del Rosario

Fernando Alonso și Raquel Del Rosario s-au întâlnit pentru prima dată în 2005 în timpul unei emisiuni radio spaniole și au început să se întâlnească la scurt timp aceea. Cuplul s-a căsătorit în noiembrie 2006, dar a păstrat știrea secretă.

Duo-ul și-a dezvăluit căsătoria în 2008, dar trei ani mai târziu au început zvonuri cu privire la Alonso și o posibilă aventură cu Xenia Tchoumitcheva. În decembrie acelui an, Alonso și Rosario și-au anunțat divorțul.

 

 

Xenia Tchoumitcheva

Următoarea lui aventură a fost cu Tchoumitcheva și părea să se suprapună cu timpul petrecut cu Rosario.

Este un supermodel elvețian născut în Rusia, iar perechea ar fi fost împreună în 2011.

 

Dasha Kapustina

În iulie 2012, Alonso a sosit la Hoffenheim pentru Marele Premiu al Germaniei cu modelul rus Dasha Kapustina.

Și-a arătat noua sa iubită fierbinte în timp ce petreceau, iar relația lor a devenit destul de clară și publică.

 

Lara Alvarez

Lara Alvarez a fost o altă femeie dintr-un alt șir de foste iubite ale lui Alonso. Alvarez este un jurnalist sportiv spaniol popular și a fost cu Alonso din decembrie 2014 până în martie 2016.

Viki Odintcova

Apoi s-a zvonit că Alonso se întâlnește cu modelul Viki Odintcova în aprilie 2016. Odintcova, despre care se credea că s-a întâlnit și cu campionul mondial – și rivalul lui Alonso – Lewis Hamilton.

 

Linda Morselli

Alonso avea o relație cu Linda Morselli – și s-au întâlnit de ceva timp. Morselli, care s-a întâlnit și cu Valentino Rossi, este un model italian și o personalitate TV.

Andrea Schlager

Fernando Alonso a confirmat recent că are o relație cu frumusețea austriacă Andrea Schlager. Se credea că cuplul a început să se întâlnească după ce au devenit prieteni pe rețelele de socializare.

S-au întâlnit pentru prima dată la F1, cu Schlager lucrând ca prezentator sportiv pentru ServusTV. Atât Alonso, cât și bărbatul de 39 de ani au lăsat o serie de indicii despre relația lor romantică pe rețelele de socializare, dar Alonso a distribuit o serie de fotografii – dintre care unele îl prezentau pe Schlager – după ce a concurat în Marele Premiu de la Miami.

Campania de 22 de curse F1 2022 continuă cu Marele Premiu al Azerbaidjanului de la Baku pe 12 iunie.

citește și...