Fostul muncitor de la Cernobîl care arată ca un “un personaj negativ de film” luptă acum pentru Ucraina

27.12.2022, 19:59

Yuriy Korolovych s-a numărat printre cei care s-au grăbit să ajute la operațiunile de curățare după explozia unuia dintre reactoarele nucleare de la sit în aprilie 1986, iar acum se află în prima linie în Ucraina. “Yuriy s-a numărat printre cei care au venit să lichideze consecințele dezastrului de la Chornobîl. El lucra la centrala nucleară de la Chornobîl din 1987. În 2022 s-a alăturat #UAarmy pentru a-și proteja țara de un nou dezastru.”

Un tip care arată ca un “răufăcător de film dur” și care a ajutat la curățarea după dezastrul de la centrala nucleară de la Cernobîl luptă în prima linie pentru Ucraina.

Yuriy Korolovych, care pare să aibă între 50 și 60 de ani, s-a numărat printre cei care s-au grăbit să ajute la operațiunile de curățare după explozia unuia dintre reactoarele nucleare de la centrala nucleară din aprilie 1986, transmite dailystar.co.uk.

Fostul muncitor de la Cernobîl care arată ca un “răufăcător de film dur” luptă acum pentru Ucraina

Pagina oficială de Twitter a Forțelor Armate ucrainene a postat pe Twitter o fotografie a acestui personaj marcant, mulți grăbindu-se să comenteze despre mustața în stil Cosack și coafura sa ciudată.

Apărarea Ucrainei a postat pe Twitter: “Yuriy Korolovych, șeful Departamentului de proiectare al centralei nucleare de la Chornobîl.

Un milion de vizualizări și peste 18k like-uri

“Yuriy s-a numărat printre cei care au venit să lichideze consecințele dezastrului de la Chornobîl. El lucra la centrala nucleară de la Chornobîl din 1987. În 2022 s-a alăturat #UAarmy pentru a-și proteja țara de un nou dezastru.”

Ulterior, tweet-ul a devenit viral, cu peste un milion de vizualizări și peste 18k like-uri, iar oamenii au avut multe de spus despre Korolovici.

“Se pare că va fi șeful final pentru destul de mulți ruși”, a spus un comentator pe Twitter.

Un altul a adăugat: “Destul de sigur că dacă i-ai fi trimis această poză lui Putin în februarie anul trecut, el ar fi spus “de fapt, hai să nu”. Tot respectul meu”.

Un al treilea a spus: “Puteți vedea că este un adevărat dur”.

“Arată ca și cum ar fi ieșit direct din posterul Call Of Duty”, a spus un altul, în timp ce alți câțiva au adăugat că arată ca un răufăcător de film.

Acest lucru vine după ce ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba a declarat că trupele ucrainene vor “lupta” în continuare într-o “bătălie dificilă”, în condițiile în care eventualele discuții de pace cu agresorii ruși sunt programate pentru luna februarie.

Un potențial summit de pace, condus de Națiunile Unite și de generalul António Guterres, ar putea avea loc până la sfârșitul lunii respective, care ar coincide cu aniversarea invaziei Rusiei în Ucraina.

Vorbind despre un tratat de pace și despre implicarea lui Guterres, Kuleba a spus “Nu pot fi invitați la acest pas decât în acest mod. El [Guterres] s-a dovedit a fi un mediator eficient și un negociator eficient și, cel mai important, un om de principiu și integru. Așadar, am saluta participarea sa activă”.

citește și...