Andreea Bălan nu mai vrea să audă de relații. ”Nu-mi caut un nou iubit”

20.05.2020, 10:46
Andreea Bălan nu mai vrea să audă de relații. ”Nu-mi caut un nou iubit”
Andreea Bălan nu mai vrea să audă de relații. ”Nu-mi caut un nou iubit”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, a afirmat că nu-șli dorește un nou iubit, cel puțin deocamdată.

Andreea Bălan s-a separat de câteva luni de cel care i-a fost soț, actorul George Burcea, în vârstă de 32 de ani. Cei doi urmează să divorțeze în vara acestui an. Din mariajul celor doi au rezultat două fetițe, Ella și Clara, care în prezent locuiesc cu mama lor.

Andreea Bălan este foarte concentrată în acest moment pe creșterea fetițelor sale și nu-și dorește un bărbat în viața ei, cel puțin deocamdată.

Așa a mărturisit chiar ea în cel mai recent vlog de pe canalul ei de YouTube.

„Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a mărtuisit Andreea Bălan, potrivit click.ro.

Are o carieră impresionantă

Andreea Bălan are o carieră de succes în spate. Vedeta a debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului ”Ba Da, Ba Nu”. A devenit cunoscută ca membră a trupei Andre, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea formației Andre, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo. Au urmat alte albume care s-au bucurat de succes.

De-a lungul anilor, Andreea Bălan a participat la umeroase emisiuni de televiziune. Este recunoscută pentr show-urile de dans foare spectaculoase pe care le face în spectacolelel sale.

În plan personal, Andreea Bălan a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Keo, de care s-a separat cu mare scandal. Și-a format o familie alături de actorul George Burcea, însă mariajul lor a ajuns la final din cauza neînțeklegerilor în cuplu.

citește și...