Fosta soție a lui Mădălin Ionescu șochează din nou. Cum s-a fotografiat Mihaela Coșerariu! Multora nu le-a venit să creadă FOTO

29.11.2022, 21:53
Fosta soție a lui Mădălin Ionescu șochează din nou. Cum s-a fotografiat Mihaela Coșerariu! Multora nu le-a venit să creadă FOTO
Fosta soție a lui Mădălin Ionescu șochează din nou. Cum s-a fotografiat Mihaela Coșerariu!

Mădălin Ionescu și prima lui soție, Mihaela Coșerariu, au fost împreună timp de 14 ani, însă au hotărât să o ia pe drumuri diferite. Astăzi, Mihaela Coșerariu e schimbată radical și parcă este de nerecunoscut în prezent, la 46 de ani.

Pe vremea când era căsătorită cu prezentatorul tv, lucrurile stăteau cu totul diferit. Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, e complet lipsită de inhibiții, la vârsta de 46 de ani.

Deși are un trup senzațional, femeia nu ezită să și-l expună în toate ipostazele pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, ea s-a fotografiat inclusiv topless sau în costume de baie minuscule.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a făcut o ședință foto incendiară de sărbători

După divorțul de Mădălin Ionescu, șatena a reușit să se reinventeze, iar în prezent arată fantastic, deși e trecută de vârsta de 40 de ani. Are un corp tonifiat, face mult sport și este mândră de modul în care arată acum.

De curând, Mihaela Coșerariu le-a arătat tuturor cum e să fii o Crăciuniță sexy și senzuală, iar bărbații au fost în delir. Fotografiile cu ea îmbrăcată într-un costum roșu și cu tocuri înainte au stârnit multe reacții din partea internauților.

Ce spunea Cristina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri dure despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Vedeta a vorbit despre relația femeii cu cei doi copii pe care îi are cu prezentatorul TV.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe “Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des “Pepe”.

Pe Ştefania o alintă “Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, povestea actuala soție a lui Mădălin Ionescu.

citește și...