Ce a răspuns Mădălin Ionescu când a fost întrebat despre gelozia în cuplu. ”Acum parcă s-au inversat rolurile”

06.06.2022, 14:00
Ce a răspuns Mădălin Ionescu când a fost întrebat despre gelozia în cuplu. ”Acum parcă s-au inversat rolurile”
Ce a răspuns Mădălin Ionescu când a fost întrebat despre gelozia în cuplu. ”Acum parcă s=au inversat rolurile”

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani, a comentat despre gelozia în cuplu. Acesta a dezvăluit cine este mai gelos dintre el și partenera lui de viață, Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani. ”Acum parcă s-au inversat rolurile”, a explicat Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

În cadrul unei sesiuni de întrebări lansată de Cristina Șișcanu pe Instagram, ac easta a fost întrebată de internauți despre gelozia în cuplu.

Ce a răspuns Mădălin Ionescu când a fost întrebat despre gelozia în cuplu. ”Am rezolvat problema asta, a cam dispărut situația asta”

„Cum gestionați gelozia în cuplu?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Cristina Șișcanu. Răspunsul nu a venit din partea Cristinei Șișcanu, ci a partenerului ei de viață Mădălin Ionescu.


„Păi nu prea mai suntem geloși. Am rezolvat problema asta, a cam dispărut situația asta. La început am fost eu responsabil cu partea geloziei, puțin timp. Acum parcă s-au inversat rolurile, Cristina este”, a mărturisit Mădălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

Ce a declarat Cristina Șișcanu despre eventualitatea de a deveni din nou mămică

Cristina Șișcanu a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori ca familia sa să se mărească și să mai aibă un copil.

”Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri… Ce m-a surprins e că Petra, atunci când era mai micuță îmi spunea tot timpul că vrea un bebeluș. De ceva timp însă, zice că nu mai vrea. Am citit că, între vârsta de 5 și 7 ani, nu e ok să mai faci încă un copil. Atunci copilul devine foarte gelos. Când e mai mic nu realizează, dar la 5 ani realizează că el cumva trebuie să o împartă pe mami sau să-l împartă pe tati cu un bebeluș”, a declarat Cristina Șișcanu.

citește și...