Fosta soție a lui Cristi Daminuță iubește din nou! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de fotbalist

21.12.2020, 14:08
Fosta soție a lui Cristi Daminuță iubește din nou! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de fotbalist
Fosta soție a lui Cristi Daminuță iubește din nou! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de fotbalist

Fosta soție a lui Cristi Daminuță și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, după divorțul de fotbalist. Iasmina Halas a trecut peste depresie și acum este iar fericită. 

Iasmina Halas și Cristi Daminuță au divorțat în 2018, după mai multe certuri și scandaluri. Cei doi urmau să se căsătorească religios, dar planurile au fost anulate.

La mai bine de doi ani de la separarea de Cristi Daminuță, Iasmina Halas și-a refăcut viața și este mai fericită ca niciodată.

Fosta soție a lui Cristi Daminuță, amorezată de un alt bărbat

Recent, blondina sexoasă a decis să își facă publică relația amoroasă. Apropiații Iasminei au mărturisit că tânăra a trecut peste depresia de care suferea de ceva timp.

Iasmina este îndrăgostită până peste cap de Alin. Au fost foarte discreți când a venit vorba de expunere, au preferat să vadă cum se înțeleg înainte de a-și asuma relația, Iasmina a învățat din expteriențele din trecut. Acum însă, este îndrăgostită, mai ales că el o răsfață și o tratează ca pe o adevărată prințesă.

De aceea, de ceva vreme, Iasmina este mai liniștită ca oricând, nu o mai interesează să facă extravaganțele pe care le făcea acum un an, preferă să își trăiască viața alături de Alin și să se bucure de fiecare moment. A trecut și de depresia pe care o avea, este fericită, zâmbește mai mult ca oricând. Spune despre el că este iubirea vieții ei, iar asta spune totul’, au spus surse din preajma blondinei pentru Wowbiz. 

Cristian Daminuță a devenit tătic

Nici Daminuţă nu a stat să plângă prea mult după Iasmina Halas, ci şi-a refăcut viaţa cu Mădălina, care l-a făcut și tătic de băiat. În decembrie 2019, cei doi s-au cununat civil.

Imediat după venirea pe lume a fiului său, Daminuță a publicat imagini cu micuțul, dar și cu proaspăta mămică.

“Azi dimineață la oră 5:33 mi s-a îndeplinit cel mai mare vis. Să-mi strâng copilul în brațe pentru prima oară. Datorită soției mele am trăit cele mai intense și mai fericite ore din viața mea. Așteptarea a luat sfârșit și pe lume am venit. Sunt frumos și sunt voinic și mă cheamă Dominic ❤️. Eroina împreună cu sufletul meu !❤️??”, a scris Cristian Daminuță pe Instagram, la începutul lui 2020.

citește și...