Fosta soție a lui Alex Velea a plecat definitiv din România! Ce a ajuns să facă acum mulatra Ana

31.01.2020, 12:17
Fosta soție a lui Alex Velea a plecat definitiv din România! Ce a ajuns să facă acum mulatra Ana
Fosta soție a lui Alex Velea a plecat definitiv din România!

Alex Velea a divorțat de fosta parteneră, Ana, în 2014, după aproape trei ani de mariaj. Solistul a părăsit-o pe mulatră pentru Antonia, femeia care i-a dăruit doi băieți minunați.

Fosta soție a lui Alex Velea a plecat definitiv din România!

În urma divorțului, artistul i-a lăsat Anei o mașină, un apartament și un cont în bancă, în speranța că aceasta va suferi mai puțin. Din păcate, Ana a fost devastată după ce Alex Velea a decis să se despartă de ea pentru frumoasa Antonia.

‘Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit’, spunea Velea după divorț.

Pentru a uita de fostul soț, Ana s-a concentrat mai mult pe carieră. Când a divorțat de Velea, aceasta era studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină și dorința ei cea mai mare era să ajungă un medic renumit. Bruneta Cel care a încurajat-o enorm a fost tatăl său, de profesie chirurg cardiolog în Londra.

Iată că visul i s-a împlinit, iar Ana a părăsit definitiv România în 2019. În 2016, ea a terminat Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, specialitatea Psihiatrie și a deschis rapid un cabinet de psihiatrie în București, până anul trecut.

Ana a decis să părăsească România și să se mute în Marea Britanie, alături de cei doi frați ai ei. Potrivit Wowbiz, fosta soție a lui Alex Velea lucrează acum ca medic la National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez.

citește și...