Fosta Miss Croația, goală pe Instagram cu câteva săptămâni înainte de Cupa Mondială

23.12.2022, 18:30

Ivana Knoll are acum milioane de urmăritori pe rețelele de socializare după ce a uimit la Cupa Mondială, deși aceștia nu au văzut-o dezbrăcându-se în costumul de ziua ei la începutul acestui an. Postarea a fost apreciată de aproape 30.000 de ori – ceea ce arată cât de mult a crescut celebritatea ei datorită Cupei Mondiale. Cea mai recentă postare a Ivanei a adunat peste 350 de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Ivana Knoll și-a uimit fanii cu isprăvile sale de la Cupa Mondială, dar a făcut un pas mai departe cu doar câteva săptămâni înainte de turneu.

Fosta Miss Croația și-a susținut țara până în semifinalele din Qatar, purtând ținute din ce în ce mai revelatoare la meciurile în culorile naționale, toate în culorile roșu și alb.

Fosta Miss Croația a fost acuzată că nu respectă cultura conservatoare a țării gazdă

Ea a fost acuzată că nu respectă cultura conservatoare a țării gazdă, dar Ivana cel puțin a păstrat în permanență niște haine pe ea. Totuși, nu același lucru se poate spune despre vacanța ei în Maldive la începutul acestui an.

În septembrie, ea a încărcat două fotografii pe Instagramul său cu doar mâinile acoperindu-i partea superioară a corpului, în timp ce făcea o baie în mare, la soare.

“Mi-am dat seama că totul este permis”

Postarea a fost apreciată de aproape 30.000 de ori – ceea ce arată cât de mult a crescut celebritatea ei datorită Cupei Mondiale. Cea mai recentă postare a Ivanei a adunat peste 350 de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Aceasta a arătat-o purtând, bineînțeles, un bikini cu carouri roșii și albe în deșertul Doha, în timp ce își încheia călătoriile la Cupa Mondială înainte de a se întoarce acasă, la Zagreb.

În prezent, ea se mândrește cu 3,5 milioane de urmăritori pe site-ul de socializare, după ce acum câteva săptămâni avea mai puțin de un milion. Reflectând asupra experienței sale într-un live pe Instagram, Ivana le-a spus că “nu a avut nicio problemă” ca urmare a alegerilor sale vestimentare îndrăznețe.

“Când am venit aici, am adus totul. Am adus hainele mele obișnuite și apoi localurile când am ajuns confirmând pentru Cupa Mondială, ei sunt foarte deschiși și ne vor permite să purtăm ce purtăm”, a spus ea.

“Am decis să am prima mea rochie cu sânii deschiși și nu am avut nicio problemă. După aceea mi-am dat seama că totul este permis. Am venit aici pentru a fi o suporteră, nu pentru a face probleme, și nu am vrut să am probleme, de aceea am verificat mai întâi. Am văzut tot ce ține de vestimentație, nu am verificat atât de mult, dar i-am întrebat pe localnici și localnicii mi-au spus ‘da, se poate’. Apoi am văzut câțiva oameni care purtau de obicei ceea ce nu ar avea voie să poarte și am decis să fac haine de genul acesta.

Tăiam și îmi făceam creațiile și tot ce era nevoie. M-am dus la jocuri și nu am avut nicio problemă, nici măcar una. Au fost foarte drăguți cu mine, au venit și mi-au cerut fotografii, chiar și băieții arabi, fete, femei, qatarioți, toată lumea.”

citește și...