EXCLUSIV/ Fosta iubită a lui Florin Pastramă după ce Brigitte Sfăt a fost jefuită de propriul fiu: ‘După sufletul omului…’

22.06.2020, 15:26
EXCLUSIV/ Fosta iubită a lui Florin Pastramă după ce Brigitte Sfăt a fost jefuită de propriul fiu: 'După sufletul omului...'
Fosta iubită a lui Florin Pastramă după ce Brigitte Sfăt a fost jefuită de propriul fiu: 'După sufletul omului...' EXCLUSIV

Brigitte Sfăt se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce fiul ei, Robert, în vârstă de 19 ani, i-a vandalizat locuința și i-a furat mașina. Tot incidentul s-a petrecut duminică seară, 21 iunie.

Luni, la prima oră, vedeta a mers la Poliție și și-a reclamat băiatul că i-a furat mai multe obiecte de valoare, iar în momentul în care i-a furat bolidul de lux, adolescentul se afla sub influența substanțelor interzise.

‘Mi-a fost furată mașina și vandalizată! M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa. Sper că la dezintoxicare va fi trimis, unde l-am trimis și unde l-am mai băgat de două ori, după ce mi-a mai distrus două mașini’, a declarat Brigitte Sfăt, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Brigitte Sfăt, jefuită de propriul fiu

În fața oamenilor legii, soția lui Florin Pastramă a făcut mărturisiri șocante! Vedeta a precizat că fiul o bătea frecvent și că este mare consumator de droguri. Cu toate acestea, Brigitte le-ar fi spus polițiștilor că nu vrea să îi facă niciun rău fiului său.

Deși Brigitte Sfăt se află acum într-o situație delicată, există și persoane care nu au avut rețineri în a-i arunca vedetei săgeți otrăvitoare.

Fosta iubită a lui Florin Pastramă, replică dură pentru Brigitte Sfăt

Fosta iubită a actualului soț al lui Brigitte, Raluca Podea, a vorbit despre scandalul în care este implicată Brigitte Sfăt și fiul ei, Robert. Se știe că cele două femei s-au luptat în trecut pentru iubirea lui Florin Pastramă, însă securea războiului încă nu a fost îngropată.

‘După sufletului omului… Sunt un om bun, credincios. Dumnezeu are grijă de toată lumea. Și da, merită din plin ce i se întâmplă. La cât rău mi-a făcut mie ‘acest personaj’ fără să se gândească că am un copil, o familie’, ne-a declarat, în exclusivitate, Raluca Podea.

Raluca Podea a fost părăsită de Florin Pastramă, după ce bărbatul s-a îndrăgostit de Brigitte Sfăt, la emisiunea ‘Ferma’, de la PRO TV.

‘Locuiam împreună acasă la el, ne comportam ca o familie. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Am trăit alături de el cea mai grea perioadă pe care a avut-o din punct de vedere financiar. La început, am stat cu el din milă’, spunea Raluca Podea, la emisiunea ‘La Măruță’.

Ce au spus polițiștii

‘La data de 22 iunie a.c, în jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Poliție a Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani, i-a furat mașina, acesta aflându-se sub influența substantelor interzise.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice.

Din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelant ei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări.

În prezent polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată’, au transmis reprezentanții Poliției.

 

citește și...