Brigitte Pastramă, declarații șocante despre fiul ei. ”Se droghează de la 14 ani”

22.06.2020, 15:11
Brigitte Pastramă, declarații șocante despre fiul ei. ”Se droghează de la 14 ani”
Brigitte Sfăt, declarații șocante despre fiul ei. ”Se droghează de la 14 ani”

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert. Vedeta a avut și are de tras din cauza acestuia.

Brigitte Pastramă este într-o situație neplăcută după ce a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut loc noaptea trecută.

”Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara. Vin în casă drogați.

Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat.

Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin”, a declarat Brigitte Pastramă pentru revista Viva.

”Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu”

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert, despre care a spus că se droghează de la vârsta de 14 ani și pe care l-a internat chiar și la dezintoxicare.

În plus, Brigitte Pastramă a afirmat că fiul ei a fost motivul care a dus la divorțul de Ilie Năstase, pentru că erau adeseori chemați la poliție.

”Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a mai declarat Brigitte Pastramă pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...