Fosta asistentă a lui Mihai Morar, în cârje după operația la genunchi. Cum arată acum Elena Marin

29.11.2021, 19:32

Elena Marin trece prin momente grele. Fosta asistentă a lui Mihai Morar a avut nevoie de intervenție chirurgicală la genunchi.

Dansatoarea Andreei Bălan a postat prima fotografie după operația pe care a avut-o la  genunchi.

Fosta asistentă TV a mărturisit că, după participarea la ”Survivor România”, show în care a ajuns până în etapă finală, s-a ales cu grave probleme de sănătate.

Dansatoarea merge cu ajutorul cârjelor

Elena Marin spunea, înainte de intervenția chirurgicală, că exista posibilitatea să ajungă pe masă de operație.

”Din păcate, problemele de sănătate pe care le am sunt ceva mai grave. Există probabilitatea să mă operez, încă nu voi da mai multe detalii din casă pentru că nu am luat o hotărâre, o să vă spun la momentul potrivit despre ce este vorba”, spunea Elena Marin în urmă cu ceva vreme.

Elena Marin a postat o fotografie, fiind ajutată de cârje să meargă. Dansatoarea le-a transmis fanilor că se simte bine și se află în perioada de recuperare.

Elena Marin: ”Îmi doresc enorm să dansez”

Fosta asistentă TV așteaptă să se întoarcă pe scenă, după ce va primi verdictul medicilor.

”Problemele de sănătate m-au ținut departe de dans și de spectacole. Așa cum am mai spus, sper să revin cât mai curând pe scenă. Nu s-a pus nicio secundă problema să nu vreau să dansez. Îmi doresc enorm să dansez. Aștept să îmi rezolv problemele și să revin pe scenă, îmi este dor să dansez”, a spus la un momendat dansatoarea.

Elena a dezvăluit că experiența de la Survivor i-a declanșat o problemă hormonală. Însă, odată revenită în România, Elena Marin a revenit la silueta care a consacrat-o.

”Când m-am privit în oglindă, a fost tragic. Până nu ajung la forma la care îmi doresc eu, evit să mă privesc în oglindă. Momentan nu fac sport, aștept să văd ce spun medicii. Încă mă doare glezna, este umflată și îmi este greu să port tocuri. Nu aș vrea să fac sport din disperarea mea de a reveni la forma inițială și să stric altceva”, a spus Elena Marin la Kanal D.

 

citește și...