Florin Zamfirescu, adevărul despre fostele sale soții. ”Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice”

13.04.2022, 15:20
Florin Zamfirescu, adevărul despre fostele sale soții. ”Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice”
Florin Zamfirescu, adevărul despre fostele sale soții. ”Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice”

Actorul Florin Zamfirescu, în vârstă de 73 de ani, a vorbit despre cele trei trei mariaje eșuate ale sale. Artistul a făcut dezclarații, în cadrul unui podcast, despre  fiecare dintre fostele sale partenere de viață. ”Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice”, a spus Florin Zamfirescu despre actrița Cătălina Mustață, una dintre fostele sale soții.

Florin Zamfirescu este căsătorit în prezent cu Daciana, de profesie medic. Însă, anterior, Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012.

Celebrul actor a fost invitat la podcastul ”Ameritat cu Nasrin”, realizat de Nasrin Ameri, fosta vedetă de la postul de televiziune Antena Stars, unde a vorbit despre cele trei căsnicii eșuate ale sale.

Florin Zamfirescu, adevărul despre fostele sale soții. ”Am asistat, am răbdat, am ascuns, până când am zis că nu se mai poate”

“Nu, nu pot să regret. De exemplu, ar fi fost normal să regret că m-am însurat pentru prima oară, cu Rodica aia, dar cu ea l-am făcut pe Vlad (n.r. Vlad Zamfirescu). Și nu regret. Deși m-am chinuit rău atunci. După aia, a doua nevastă, Vali. Drăguță, dar nu. Cu care am făcut-o pe Ștefana. Cătălina Mustață… mi se rupe sufletul. Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice. Moștenește ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos, s-a dus. Am asistat, am răbdat, am ascuns, până când am zis că nu se mai poate. Noi am fost împreună 21 de ani. Primii 5 ani au fost de vis. Chiar și următorii 5, deși erau semne de șchiopătare, mai apăreau probleme, ne mai certam, dar ultimi 10…. Eu am răbdat cu ea. Tot mi se părea că va trece, că e o glumă, vorbeam, îi spuneam că sunt soluții, până când am stat jos și i-am zis: hai să alegem, că fiecare are o viață. Și a ales. Mi-a cerut timp de gândire și a zis: ne despărțim”, a declarat Florin Zamfirescu, relatează click.ro.

Florin Zamfirescu, alături de una dintre fostele sale soții, Cătălina Mustață

“Cu celelalte neveste, cu prima, eram în relații perfecte. Ea nu mai e în viață, dar mă duceam la Târgu Mureș, ne vizitam, era totul minunat. Cu mama Ștefanei suntem în relații de frate și soră. Păstrez niște relații și de dragul copiilor, dar și de dragul persoanei. Eu cu Vali (a doua soție) devenisem ceea ce am și rămas: frate și soră”, a mai spus acesta.

citește și...