Florin Zamfirescu, declarații de dragoste pentru cea de-a patra soție: ‘O iubesc, o prețuiesc’

20.07.2020, 21:42
Florin Zamfirescu, declarații de dragoste pentru cea de-a patra soție: 'O iubesc, o prețuiesc'
Florin Zamfirescu, declarații de dragoste pentru cea de-a patra soție: 'O iubesc, o prețuiesc'

Florin Zamfirescu, în vârstă de 71 de ani, s-a refăcut complet după divorțul de Cătălina Mustaţă! Cei doi actori au fost căsătoriți timp de 21 de ani, iar în 2012 au divorțat.

La scurt timp, îndrăgitul actor și-a refăcut viața alături de noua lui parteneră, Daciana, iar acum duce o viață liniștită la moșia de la Mogoșoaia.

Florin Zamfirescu, fericit la 71 de ani

Actorul se iubește de șase ani cu Daciana, medic de familie, și se declară cel mai fericit. Femeia este cea de-a patra soție a actorului, însă de data aceasta a fost cu noroc, mai ales după despărțirea cu scandal de Cătălina Mustață.

Florin Zamfirescu a mărturisit că se simte împlinit, iar Daciana este cea care are grijă de el în permanență. Mai mult de atât, actuala parteneră l-a convins să renunțe la fumat după 45 de ani.

‘Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii. 

“Eu nu mergeam la medic, nu aveam grijă de sănătatea mea. Acum se ocupă Daciana de tot. Ea are grijă să iau pastilele, pentru că depind de ele. Eu sunt mai uituc și chiar am întrebat-o pe Daciana ce se poate întâmpla dacă uit să le iau. Și mi-a spus pe șleau: ‘poți să mori’. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea’, a declarat acesta pentru Click!

S-a despărțit cu scandal de Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu a fost căsătorit 21 de ani cu Cătălina Mustață și au divorțat la notar, fără partaj.

‘Noi când ne-am despărțit… Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră în comun mari probleme. 5 ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi al 3-lea divorț. Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină, că eu am procedat ca maimuțele: am ales mărgica, am ales ciobul care lucește, am ales așa-zisa frumusețe imediată‘, s-a confesat Florin Zamfirescu la „Antena Stars”.

 

citește și...