Florin Salam împlinește astăzi 40 de ani. Ce mesaj i-a transmis soția sa, Roxana

01.10.2019, 14:41
Florin Salam împlinește astăzi 40 de ani. Ce mesaj i-a transmis soția sa, Roxana
Florin Salam împlinește astăzi 40 de ani

Florin Salam împlinește astăzi 40 de ani, prilej de mare bucurie în familia sa. Roxana Dobre, soția lui, i-a transmis public un mesaj special. 

Unul dintre cei mai iubiți soliști de manele din țară și de peste hotare, Florin Salam schimbă astăzi prefixul. Deși aniversarea este umbrită de problemele de sănătate pe care le are artistul, soția sa i-a făcut o surpriză și a postat pe o rețea socială un mesaj emoționant. 

Florin Salam va fi operat la ficat

„La mulți ani fericiți, soțul meu drag. Îți doresc multă putere și multă sănătate. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Te iubesc ❤ Te iubesc ❤”, a scris Roxana.

Ieri, Florin a postat pe Facebook un mesaj care i-a îngrijorat imediat pe fani. „Când ești pe patul de spital și nu se mai poate face nimic, atunci vei realiza că sănătatea și fericirea sunt mai importante decât banii. Corect”, a scris Florin.

Celebrul cântăreț nu a mai apărut în public în ultima vreme, iar apropiații săi spun că este deja internat și așteaptă să fie supus intervenției chirurgicale: „Nu am mai vorbit cu Florin de câteva zile. Nu mai știe nimeni nimic de el. Din ce am înțeles, ar fi internat la spital, are probleme cu ficatul și va fi operat”.

citește și...