Florin Salam, mesaj care i-a îngrijorat pe fanii săi! Ce a transmis solistul

30.09.2019, 13:20
Florin Salam, mesaj care i-a îngrijorat pe fanii săi! Ce a transmis solistul
Florin Salam i-a îngrijorat pe fani cu mesajul său

Florin Salam a fost în ultima vreme în centrul atenției, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri privind starea sa de sănătate. Dacă inițial manelistul a dat de înțeles că se simte bine, recent a transmis un mesaj care i-a îngrijorat pe fanii săi. 

Potrivit unor apropiați ai lui Florin Salam, artistul va fi operat, iar intervenția chirurgicală ar fi una complexă, la ficat, scrie Cancan. În urmă cu câteva zile, solistul a scris un mesaj pe o rețea socială, cu intenția de a-i liniști pe fani și de a-i anunța că se simte bine: „Bună seara, prietenii mei. Țin să vă anunț că sunt bine, mulțumesc frumos. Atât. 2-10. O seară frumoasă”.

Florin Salam va fi operat la ficat

Cu toate acestea, se pare că ieri Salam s-a simțit rău și nu a mai avut moralul atât de ridicat, dovadă fiind o postare care i-a îngrijorat imediat pe fanii săi. 

„Când ești pe patul de spital și nu se mai poate face nimic, atunci vei realiza că sănătatea și fericirea sunt mai importante decât banii. Corect”, a scris Florin.

Celebrul cântăreț nu a mai apărut în public în ultima vreme, iar apropiații săi spun că este deja internat și așteaptă să fie supus intervenției chirurgicale: „Nu am mai vorbit cu Florin de câteva zile. Nu mai știe nimeni nimic de el. Din ce am înțeles, ar fi internat la spital, are probleme cu ficatul și va fi operat”.

CITEȘTE ȘI: Modelele de videochat au un nivel de stimă de sine ridicat

citește și...