Florin Ristei: ”Nu mă înnebunesc în mod special după televiziune”

02.11.2020, 15:34
Florin Ristei: ”Nu mă înnebunesc în mod special după televiziune”
Florin Ristei: ”Nu mă înnebunesc în mod special după televiziune”

Florin Ristei a făcut mărturisiri despre ce înseamnă televiziunea despre el, dar și ce a învățat de la cei trei jurați cu care este coleg la emisiunea-concurs ”X factor”, de la Antena 1.

Florin Ristei afirmă că nu este înnebunit după televiziune.”Nu mă înnebunesc în mod special după televiziune, însă întotdeauna o să accept un proiect care îmi place, în care simt că aș putea fi un plus, în care știu că mi-aș dedica energia 100%”, a declarat artistul pentru tvmania.ro.

Florin Ristei a vorbit și despre momentul în care a primit propunerea de a fi jurat la emisiunea ”X Factor”. ”Propunerea a fost spontană și surprinzătoare pentru mine. Cu atât mai mult cu cât m-am gândit de multe ori că mi-ar plăcea în juriu la X Factor. Îmi place formatul, îmi place să lucrez cu oameni talentați, îmi place producția acestui gen de show”, a adăugat el.

Care a fost cea mai mare provocare pentru Florin Ristei de la ”X Factor”

Florin Ristei a dezvăluit și care a fost cea mai mare provocare pentru el ca jurat la show-ul ”X Factor”. ” Provocarea a fost să fiu același eu ca acasă, cu prietenii. Așa că, am considerat că în stanga mea am trei prieteni buni alături de care am ieșit la masă, dar avem și niște treabă de făcut și un proiect de dus la bun sfârșit”, a afirmat cântărețul.

Florin Ristei, care a câștigat show-ul ”X factor” în urmă cu câțiva ani,  a explicat și ce a învățat de la cei trei colegi ai săi de la masa juriului ”X Factor”: Loredana Groza, Delia și Ștefan Bănică Junior.

”E greu de spus, dar am învățat că fiecare suntem firi atât de diferite în exprimare! Ștefan Bănică este cel care știe să împacheteze o catastrofă într-o idee emoțională, ușor de digerat, Loredana e cea la care rolul de mama se manifestă într-un mod în care îi face pe concurenți să se simtă foarte bine, Delia știe să fie și diplomată, dar și tehnico-agresivă când e cazul, iar eu mai pun ce lipsește”, a mai povestit Florin Ristei pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...