Florin Ristei, infectat cu coronavirus. ”Am agățat un pic de COVID de câteva zile”

12.09.2021, 14:16
Florin Ristei, infectat cu coronavirus. ”Am agățat un pic de COVID de câteva zile”
Florin Ristei, infectat cu coronavirus. ”Am agățat un pic de COVID de câteva zile”

Cântărețul Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani, este infectat cu noul coronavirus. Acesta a lipsit zilele acestea din platoul emisiunii matinale de la Antena 1, unde  este unul dintre prezentatori. ”Am agățat un pic de COVID de câteva zile”, a transmis Florin Ristei. Artistul a dat detalii, pe contul său de pe o rețea de socializare, despre starea sa de sănătate.

Florin Ristei a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus. dee câteva zile, artistul nu a mai apărut la emisiunea martinală de la Antena 1, iar fanii l-au luat la întrebări pe rețelele de socializare.

Florin Ristei a explicat că este infectat cu COVID-19, însă reveni la activitățile de zi cu zi  începând cu săptămâna viitoare.

 

Florin Ristei, infectat cu coronavirus. ”Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare”

Florin Ristei a afirmat că starea sa de sănătate este bună.

„Că tot erați curioși de ce nu am mai apărut la ”Neața cu Răzvan și Dani”, de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară…Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine”, a explicat cântărețul în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

1.120.804 de cazuri de coronavirus în țara noastră

Alte 2.255 cazuri de coronavirus au fost raportate în ultima zi în România. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 29 de decese. De la începutul pandemiei și până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 1.120.804 cazuri de persoane infectate cu COVID – 19. 1.065.710 pacienți au fost declarați vindecați, precizează Hotnews. Până astăzi, 34.990 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.813. Dintre acestea, 600 sunt internate la terape intensivă. Din totalul pacienților internați, 141 sunt minori, 132 fiind internați în secții și 9 la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.272.132 de teste RT-PCR și 2.695.676 de teste rapide antigenice. Pe teritoriul României, 19.636 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 4.404 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 53.955 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 236 de persoane.

citește și...