Florin Ristei, despre ocupația iubitei sale: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

28.11.2021, 17:14

Florin Ristei  formează un cuplu cu modelul Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile X-Factor, unde el era jurat. Artistul a vorbit despre relația pe care o are cu modelul, ce planuri de viitor are, dar și despre ocupația iubitei lui.

Juratul X Factor a vorbit în cadrul podcast-ului lui Speak despre iubita lui, dezvăluind că aceasta câștigă în două zile cât câștigă el într-o lună.

Mai mult, Ristei spune că în ultimul an Naomi a stat în România, având permis de ședere în țară, dar că iubita lui mai pleacă când are un job.

Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a spus Florin Ristei.

Florin Ristei a mai spus că Naomi Hedman a renunțat la prietenii și job-uri pentru a locui în România.

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale”, a mai declarat artistul în podcastul lui Speak.

Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei

Invitat în podcastul „La Fileu”, Florin Ristei a vorbit despre relația modelului cu părinții lui.

„Și cât de tare o plac ai mei! Mama a fost tot timpul deschisă la cap. Și să-l vezi pe taică-miu la masă, nu știe o iotă engleză și zice: «ÎȚI PLACE MÂNCAREA?». «Dacă vorbești mai tare tot nu te înțelege», i-am zis. Ea zice: «DA!». Și el: «VREI SĂ-ȚI MAI DAU?». Cu mama a făcut câteva ore de română, a mai învățat-o. Acum citește aproape cursiv în română. Nu înțelege tot, dar știe să citească diacriticele. Are permis de ședere pe 5 ani”, a povestit Florin Riste

citește și...